上一頁下一頁
發新話題

同p先生超爽既一次,真係完全開心既回憶

收藏  |  訂閱
402  12.8k

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-10-17 04:59 PM 發表 查看引用來源

其實死魚原因係佢未入狀態.............
咁都要睇下個對手係邊個同埋攪得自己舒唔舒服架麻:smile_35:

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-17 05:01 PM 發表 查看引用來源

有剪架,佢地慣左比我剪既,佢地只係抓布既野,其他野唔抓既:smile_35:
我都有養貓嫁喎~~不過唔夠妳地多~~我得兩隻!!

引用:
原帖由 lung_J1986 於 2008-10-17 05:00 PM 發表 查看引用來源

我有D唔同嫁喎~~~起碼冇爪..唔會爪親妳既肌膚呀嘛!!:smile_30: :smile_46:
我有幫佢地剪貓抓所以唔會抓親我,同埋佢地唔會真正出抓架:smile_35:

引用:
原帖由 lung_J1986 於 2008-10-17 05:02 PM 發表 查看引用來源

我都有養貓嫁喎~~不過唔夠妳地多~~我得兩隻!!
我有4隻

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-17 05:01 PM 發表 查看引用來源

有剪架,佢地慣左比我剪既,佢地只係抓布既野,其他野唔抓既:smile_35:
咁又幾乖喎

引用:

咁都要睇下個對手係邊個同埋攪得自己舒唔舒服架麻:smile_35:
你令佢舒服佢自然配合你.......

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-10-17 05:03 PM 發表 查看引用來源

你說得完全對:smile_38:

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-17 05:02 PM 發表 查看引用來源

我有幫佢地剪貓抓所以唔會抓親我,同埋佢地唔會真正出抓架:smile_35:
我有一隻傻嫁....同佢玩玩下玩得興起就出爪嫁~~整到我成身傷痕!!由其事沖涼果陣....:smile_19:

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-17 05:03 PM 發表 查看引用來源

咁又幾乖喎
當然啦,同埋佢地唔敢係我面前打交,因為邊隻打交我打晒咁多隻既

不過我好小打佢地我係大聲鬧佢地佢地就知自己錯囉:smile_35:

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-10-17 05:03 PM 發表 查看引用來源

未必架,因為我遇過一條賤人唔理我既生死

只為自己舒服 :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆