上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【55】

收藏  |  訂閱
741  4.8k

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-10-14 08:21 AM 發表 查看引用來源
花姐:smile_38: 早晨呀:smile_40:
女人, 早晨

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-14 08:18 AM 發表 查看引用來源
排你個頭, 你唔好加我名入去 tim 呀:smile_45:
唔排啦...................我想退出成徵區啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-13 09:30 PM 發表 查看引用來源
傾計可以....................但唔可以有懷心腸,我女朋友好少啫,就如下呢幾個:
JP
花花
雀雀愛人
清清
蓉兒
CICI
KK
可愛教主
小妹
希文
講住呢幾個先啦
而家先知有個咁既名早

引用:
原帖由 kk0312 於 2008-10-14 08:20 AM 發表 查看引用來源
未及你 la :smile_30: :smile_30:
我要捱騾仔搵食.............................唉

引用:
原帖由 kk0312 於 2008-10-14 08:22 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 摸拎....大頭仔
kk豬..你訓醒未 點解你個icon仲咁好訓:smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-14 08:24 AM 發表 查看引用來源
kk, 早晨
花花 ....早早

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-14 08:25 AM 發表 查看引用來源
我要捱騾仔搵食.............................唉
me too la :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kk0312 於 2008-10-14 08:25 AM 發表 查看引用來源

而家先知有個咁既名早
嘻嘻.....................昨晚有個後生仔入我post,係咁追女仔.................同佢玩下囉

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2008-10-14 08:26 AM 發表 查看引用來源

kk豬..你訓醒未 點解你個icon仲咁好訓:smile_30:
未完全清醒架:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-14 08:25 AM 發表 查看引用來源
唔排啦...................我想退出成徵區啦
典解要退出:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆