上一頁下一頁
發新話題

新人~~~~3P 經歴分享

收藏  |  訂閱
244  19.3k

引用:
原帖由 firepig123 於 2008-10-13 01:56 PM 發表 查看引用來源
woow................super
嘩!如果係真嘅重得了!

引用:
原帖由 ironman2008 於 2008-10-13 12:04 AM 發表 查看引用來源
我冲完涼出黎見佢兩個正在床上傾偈, 咁我亦走埋去坐埋床邊.我提議同 F 小姐按摩下,R 小先就推開張被, 我見到 F 小姐趴左响床上面,身上的毛巾早已拿走了, 露出一具白滑的醉人身體,佢背脊真係又白又滑架!我 ...
"我一邊抽插一邊錫佢d腳趾" !!! 嘩 ! 吾知你係超人, 定你 "講" 嗰女仔係神奇女俠呢 ! 咁高難度 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:

回覆 2# 的帖子

支持支持;我都想玘3p:smile_47:

引用:
原帖由 燎原火鳳凰 於 2008-10-13 03:13 AM 發表 查看引用來源

咁你得閒幫我啜下
我係被人啜果個..
引用:
原帖由 宏武 於 2008-10-13 02:11 AM 發表 查看引用來源

咁你呢:smile_04::smile_04::smile_04:
我未玩過..都沒興趣玩

引用:
原帖由 Batman2001 於 2008-10-13 02:17 PM 發表 查看引用來源

"我一邊抽插一邊錫佢d腳趾" !!! 嘩 ! 吾知你係超人, 定你 "講" 嗰女仔係神奇女俠呢 ! 咁高難度 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:  
sorry.........呢個姿勢相信任何肢體健全的人都做到
基本上同男上女下, 女伴雙腳擱在男伴肩膊上做無分別:smile_34:

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-10-13 07:47 PM 發表 查看引用來源
我係被人啜果個..

我未玩過..都沒興趣玩
哈哈.........今日好番d未:smile_41:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-10-13 09:54 AM 發表 查看引用來源
C Hing:

Very good 3 P experience ar.

:smile_47: :smile_47: :smile_47:
其實3p另一令我沉醉之處, 就係可以近距離欣賞另一對男女的性器官抽插美景.......正呀:smile_04:

引用:
原帖由 ironman2008 於 2008-10-13 11:58 PM 發表 查看引用來源
其實3p另一令我沉醉之處, 就係可以近距離欣賞另一對男女的性器官抽插美景.......正呀:smile_04:
不過玩3P,你一邊插緊條女
而有個男人係側邊睇住
你有乜野感覺?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-10-14 12:26 AM 發表 查看引用來源

不過玩3P,你一邊插緊條女
而有個男人係側邊睇住
你有乜野感覺?
記得第一次玩3p好難硬得起,
一來緊張/二來硬係有d吾衰得心態..........
後來試多幾次之後.......情況開始轉為識得去 enjoy lor

good job//

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆