上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【51】

收藏  |  訂閱
780  4.7k

引用:
原帖由 Rita611 於 2008-10-10 01:33 AM 發表 查看引用來源

下...要學呢DDDDD.....:smile_41:
有D暈暈地既感覺添....真係要托一托個頭:smile_45:
咁你有排托喇, 佢耐不耐就古人上身. d 古詩仲攞命:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Rita611 於 2008-10-10 01:35 AM 發表 查看引用來源

@@有無咁多子呀??莫非有很多子子孫孫:smile_41:
子子孫孫有冇就唔知 :smile_13:  孫子兵法佢都會講下:smile_40:

哈哈。 都唔係既。 古人的確有好多野直得我地去學習。 但最緊要係識得分咩野係有用,咩野係喱個年代已經係唔 relevant。。
引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-10 01:36 AM 發表 查看引用來源

咁你有排托喇, 佢耐不耐就古人上身. d 古詩仲攞命:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Rita611 於 2008-10-10 01:36 AM 發表 查看引用來源

HAHA我唔識安慰人的...
我最鐘意踢多人一腳架喎
咁就岩哂佢喇, 佢日日都比你兜幾腳先開心

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-10 01:37 AM 發表 查看引用來源

子子孫孫有冇就唔知 :smile_13:  孫子兵法佢都會講下:smile_40:
@@放左工仲要上堂???:smile_24:
會喊架:')

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-10 01:35 AM 發表 查看引用來源
嘩。。 mut 你好此鬼咁架。。。 身出鬼沒既。。
旁住老細嘛 你郁d就比哂份糧人

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-10 01:38 AM 發表 查看引用來源
哈哈。 都唔係既。 古人的確有好多野直得我地去學習。 但最緊要係識得分咩野係有用,咩野係喱個年代已經係唔 relevant。。
HAHA若果學古人咁一夫多妻我諗天下女子大亂了

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-10 01:36 AM 發表 查看引用來源

我諗我到時會坐輪椅,訂個架黎托住個頭會好D無咁累

引用:
原帖由 Rita611 於 2008-10-10 01:39 AM 發表 查看引用來源

@@放左工仲要上堂???:smile_24:
會喊架:')
放心 .. 佢都係開緊工果陣先上嚟, 放工佢走得快過你

距已經學左啦。。 :smile_45:
引用:
原帖由 Rita611 於 2008-10-10 01:41 AM 發表 查看引用來源

HAHA若果學古人咁一夫多妻我諗天下女子大亂了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆