上一頁下一頁
發新話題

徵返d lolo既新朋陳舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
568  4.0k

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 8/10/2008 23:40 發表 查看引用來源

收左luh:smile_27:唔收會死架:smile_27:米米~唔見左lolo既:smile_14:佢又去左開工呀:smile_41:
他唔知會唔會係銅鑼灣附近呢..........嘿

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-10-8 11:40 PM 發表 查看引用來源

收左luh:smile_27:唔收會死架:smile_27:米米~唔見左lolo既:smile_14:佢又去左開工呀:smile_41:
做乜問禾wor~~

引用:
原帖由 cow.x 於 8/10/2008 11:39 PM 發表
係咩
今日我係公司講唔夠5句野:smile_39:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-8 11:40 PM 發表 查看引用來源

如果你細過我既,佢真係大過你
如果你大過我少少既,佢應該同你差唔多卦
唔話妳知:smile_44: 等妳心思思

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-8 11:41 PM 發表 查看引用來源

no啦.........我都冇叫過tommy做樣衰仔啦
點會咁叫你呀....... :smile_13: :smile_13: :smile_03:
tommy 係靚仔喎,緊係唔會叫佢做樣衰仔啦
但我係樣衰仔,所以你可以咁樣叫我

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 8/10/2008 23:42 發表 查看引用來源

佢要理妹妹嘛
骨骨~你真係親切~巧丫~今日超多人呢我公司:smile_27:做死人~
咁靚女咪全歸我囉.........

長命功夫咪長命做囉
做死左妳,公司唔會賠番咁大個女俾妳屋企人架

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 2008-10-8 11:43 PM 發表 查看引用來源

今日我係公司講唔夠5句野:smile_39:
喉痛呀:smile_29:

引用:
原帖由 千處祈求.千處現 於 8/10/2008 11:40 PM 發表

你果口都好順

我点會介意呢

里巧:smile_15: :smile_15: 昏昏
老千~多謝唔mind先
:smile_13:不過我覺得你好犀利...因為有時我收通宵朝早好早都見到你留post所以我好易認到你名:smile_44:

引用:
原帖由 程式陷阱 於 8/10/2008 23:43 發表 查看引用來源
唔話妳知:smile_44: 等妳心思思
車.............我自己問加加
巴x閉,哼

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-8 11:41 PM 發表 查看引用來源

no啦.........我都冇叫過tommy做樣衰仔啦
點會咁叫你呀....... :smile_13: :smile_13: :smile_03:
因為妳夠誠實囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆