上一頁下一頁
發新話題

狼虎之年~~ part VIII

收藏  |  訂閱
441  23.3k

引用:
原帖由 comic_fans 於 2008-10-16 02:37 PM 發表 查看引用來源

唔知我老婆係唔係呢? 我地依家1個月都唔知有冇1次, 各位師兄弟姐妹, 有冇計可以幫幫小弟....:smile_39:
閉经定月事來潮呀?:smile_39: :smile_39: :smile_39:

幫他們倆人打通任督二脈!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-10-16 09:40 PM 發表 查看引用來源
我買咗啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
uncle~買左邊隻? 咩size ? 幾錢 ??

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-16 10:39 PM 發表 查看引用來源

uncle~買左邊隻? 咩size ? 幾錢 ??
caramels, standard size,HKD $149.

引用:
原帖由 flashbee 於 2008-10-16 10:16 PM 發表 查看引用來源
幫他們倆人打通任督二脈!
揾何二好啦!

:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-10-16 10:55 AM 發表 查看引用來源

咁好唔好先:smile_04: :smile_04:
當然好喇,要征服一個進入狼、虎年華嘅少女,愈插得勁,佢就愈嗌得勁,骨頭都畀佢嗌到穌軟哂,所以每場大戰都要悉力以赴,重點出擊,加強前戲,瞄準目標,持槍挺進,直搗黃龍,興奮起嚟,膊頭都會畀佢咬到又損又傷架。

引用:
原帖由 ughked 於 2008-10-17 09:07 AM 發表 查看引用來源

當然好喇,要征服一個進入狼、虎年華嘅少女,愈插得勁,佢就愈嗌得勁,骨頭都畀佢嗌到穌軟哂,所以每場大戰都要悉力以赴,重點出擊,加強前戲,瞄準目標,持槍挺進,直搗黃龍,興奮起嚟,膊頭都會畀佢咬到又損又 ...
好快精疲力竭,

精盡人亡!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-10-17 09:16 AM 發表 查看引用來源
好快精疲力竭,

精盡人亡!

牡丹花下死,做鬼也風流嘛。

引用:
原帖由 ughked 於 2008-10-17 09:24 AM 發表 查看引用來源

牡丹花下死,做鬼也風流嘛。
淨係識吊西,

無其它野做?

引用:
原帖由 ughked 於 2008-10-17 09:07 AM 發表 查看引用來源

當然好喇,要征服一個進入狼、虎年華嘅少女,愈插得勁,佢就愈嗌得勁,骨頭都畀佢嗌到穌軟哂,所以每場大戰都要悉力以赴,重點出擊,加強前戲,瞄準目標,持槍挺進,直搗黃龍,興奮起嚟,膊頭都會畀佢咬到又損又 ...
好精彩呀:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆