上一頁下一頁
發新話題

乳頭尖尖

收藏  |  訂閱
533  78.2k

我都係咁講姐...

sorry~

引用:
原帖由 bae146 於 2008-10-3 12:58 AM 發表 查看引用來源
江湖傳聞的絕世極品身材....孖葫蘆
孖葫蘆未聽過,會係點架?

孖葫蘆 <====點解=.=

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 04:29 AM 發表
前排有個中年男人研究我乳頭後同我講
乳頭尖既女仔好快有高潮,比較易撻興
而我比較偏,乳云係乳房size比例來說佢話唔算唔大,話我屬於慢熱要好耐先會有高潮,但耐力會強d
統計上係唔係真?

岩岩補影,自拍真係有難 ...
乳云大吾大係要配合整對波既size.反而我覺得乳頭要配合乳云先岩.
乳云細而乳頭大(或長)..我記得這個人會好咸濕.但吾算主動.
乳云大而乳頭細..通常e d女會被動d.但一撻著佢.你忽然吾小佢.佢會踢你落床發哂老皮個隻.:smile_39:

正面睇一�葫蘆 () ,側面睇又一�葫蘆() = 孖葫蘆
                           ()                                ()

引用:
原帖由 勁霸 於 2008-10-3 01:11 AM 發表 查看引用來源

乳云大吾大係要配合整對波既size.反而我覺得乳頭要配合乳云先岩.
乳云細而乳頭大(或長)..我記得這個人會好咸濕.但吾算主動.
乳云大而乳頭細..通常e d女會被動d.但一撻著佢.你忽然吾小佢.佢會踢你落床發哂老皮個隻 ...
我諗我係第二種
乳云細而乳頭大

女人唔咸男人唔愛,我咸濕就肯定la
至於算唔算主動,有時連我都唔係咁清楚,oral時會好主動,到開餐時就中意被動做配合

見到你的相片..........
唸到兩個字 ==============> "臣服"

本人 "臣服" 於你的身材之下...............

引用:
原帖由 bae146 於 2008-10-3 01:15 AM 發表 查看引用來源
正面睇一�葫蘆 () ,側面睇又一�葫蘆() = 孖葫蘆
                           ()                                ()
你話係江湖傳聞的絕世極品身材,呢d女仔會點反應?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-3 01:18 發表 查看引用來源

我諗我係第二種
乳云細而乳頭大

女人唔咸男人唔愛,我咸濕就肯定la
至於算唔算主動,有時連我都唔係咁清楚,oral時會好主動,到開餐時就中意被動做配合
我覺得妳騎係上邊會好正...

hehee ^^

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-3 12:43 AM 發表 查看引用來源

你有識人係同我差唔多?
同尖形胸女仔,兩者邊個熱情d?
尖旬形 , 快撻着 , 性子急 .    湯碗形 , 愛被啜 , 享受前奏 .
:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆