上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.3k

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-9-16 02:43 PM 發表 查看引用來源

佢唔攪妳咩??
GUn~!!call 你2次吾聽!!! 我諗住攪你嘛.........:smile_42:

btw,聽日同阿dee去147買q

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 02:46 PM 發表 查看引用來源

錯晒!係當住Fion 面前俾 Amy 响我下面吹!
was that a part of "true or dare"??

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-9-16 02:47 PM 發表 查看引用來源

GUn~!!call 你2次吾聽!!! 我諗住攪你嘛.........:smile_42:

btw,聽日同阿dee去147買q
你話上次...???
我咁am 出房, 你打黎...
我打返俾你, 你又唔聽...
到我再出房, 你又再打俾我...
hahahahahaa

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-9-16 02:49 PM 發表 查看引用來源

你話上次...???
我咁am 出房, 你打黎...
我打返俾你, 你又唔聽...
到我再出房, 你又再打俾我...
hahahahahaa
乜房,,,,,,,,,你去爆房咩?:smile_42:

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-9-16 02:50 PM 發表 查看引用來源

乜房,,,,,,,,,你去爆房咩?:smile_42:
睡房呀...

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 02:23 PM 發表 查看引用來源
邊有高級呀~! 其實我中意長腿,雖然自己唔高。Superlady, 妳的長腿都好吸引呀!
其實我都好中意長腿,因為真是好吸引

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-9-16 02:25 PM 發表 查看引用來源

我矮過fion 呀!!!:smile_13: :smile_13:
成比例就好吸引:smile_47:

VERY GOOD:smile_40:
THANKS

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-9-16 02:47 PM 發表 查看引用來源

was that a part of "true or dare"??
正是 true or dare!c hing ! 其實係玩之前,Amy 話Fion 一直無點保障自己身份,而且大家又見晒面,所以要求有d野互相「揸手」。咁佢地兩個就叫我坐低唔準郁,仲問我攞咗廚房的尼龍繩用撓住我對手。Amy 之後嚮我前面(如果真吹我都無所謂),就個口埋我褲浪係咁「呵」d熱氣,又用手摸大脾。形式同吹無分別,不過 Fion 就企我後面一邊笑到哈哈聲,一邊吹我耳仔。大佬,有咩人可以唔扯呀!如果我郁到手,我一定食咗佢地啦!

佢地兩個一見到,立即幫我影張「撓手扯旗相」。Amy 話如果我爆佢或者假公濟私就公開張相。我一早話佢聰明ga 啦!天使+魔鬼咪就係 Fion + Amy 囉!

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 04:23 AM 發表 查看引用來源
great to see the back side

can show us the front row as well

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆