上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.3k

:smile_14: :smile_14: :smile_14: 好強呀
小弟第二次黎呢區:smile_13:

引用:
原帖由 凍飲加2蚊 於 2008-9-8 02:27 AM 發表 查看引用來源
:smile_14: :smile_14: :smile_14: 好強呀
小弟第二次黎呢區:smile_13:
你指邊方面強先 :smile_30:

引用:
原帖由 三先生 於 2008-9-8 02:25 AM 發表 查看引用來源

但係我又怕對手唔夠,
所以成日問好多野.........:smile_13:
做緊果時問.......
佢會覺你唔專心同唔尊重佢
如果想知.........
我諗.......你俾心機留意佢反應會好啲:smile_13:
最多........問一,兩句好嘞:smile_13:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 02:26 AM 發表 查看引用來源

Simple Ans,: Practice make"S" perfect.
Miss.  几時上lab做practice呀。

引用:
原帖由 snowman819 於 2008-9-8 02:29 發表 查看引用來源

做緊果時問.......
佢會覺你唔專心同唔尊重佢
如果想知.........
我諗.......你俾心機留意佢反應會好啲:smile_13:
最多........問一,兩句好嘞:smile_13:
知道!!!
我有機會會試試~~

引用:
原帖由 伊藤加賀 於 2008-9-8 02:28 AM 發表 查看引用來源

你指邊方面強先 :smile_30:
樓主寫果d野

原來網上咁多大膽男女:smile_13:

引用:
原帖由 Witches 於 2008-9-8 02:30 AM 發表 查看引用來源

Miss.  几時上lab做practice呀。
係lab 多數都係死物 :smile_27:

引用:
原帖由 三先生 於 2008-9-8 02:27 AM 發表 查看引用來源

我果然係又蠢又無經驗~~~:smile_27:
唔駛灰心,下次做緊果陣,記住一面做一面睇Miss的「碌屎」就得啦!

引用:
原帖由 三先生 於 2008-9-8 02:31 AM 發表 查看引用來源

知道!!!
我有機會會試試~~
sorry:smile_35:
我多事左:smile_35:
你既問題應該留俾fion答:smile_35:
見諒:smile_35:

引用:
原帖由 Witches 於 2008-9-8 02:35 發表 查看引用來源

唔駛灰心,下次做緊果陣,記住一面做一面睇Miss的「碌屎」就得啦!
好!!!!
抄低先la~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆