上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.2k

回覆 2# 的帖子

你去邊個醫生做? can give me name and address?

回覆 17# 的帖子

demo123:
我D有割包皮既野想問你~
PLS add me~

引用:
原帖由 香港人是也 於 2008-10-29 07:10 PM 發表

咁通常呢d類似油脂粒的 包皮垢 要點清洗!!!???
好似平時沖涼咁就得
但要恆常地洗

參考呢條LINK->

引用:
原帖由 BB~ 於 2008-10-27 04:37 PM 發表 查看引用來源

姐係係邊:smile_41: :smile_41: 可唔可以詳小小:smile_13:
我都想知係邊,去睇睇都好 ~~

引用:
原帖由 RickySky 於 2008-10-30 12:15 AM 發表 查看引用來源
demo123:
我D有割包皮既野想問你~
PLS add me~
[email protected]
已add

你 地 好 ~
我 依 家 18 歲
我 岩 岩 沖 涼 既 時 候
試 下 反 包 皮 ~ 點 知 比 我 拉 到 可 以 見 到 龜 頭   p.s 拉 的 時 候 唔 痛 的
18 年 都 無 反 過 因 為 我 自 己 怕 痛
但 是 為 了 依 家 個 女 朋 友 ( 你 都 係 想 卜 野 咋 :smile_44: ! 踢 飛 ~) 所 以 試 下 反
但 問 題 黎 啦 !!!!
反 左 之 後 我 見 到 龜 頭 邊 有 一 點 點 細 細 的 白 色 的 東 西
仲 有 我 摸 他 的 時 候 會 有 點 酸
仲 有 外 觀 有 點 不 漂 亮
成 塊 包 皮 成 捲 狀 咁
我 想 問 是 正 常 的 嗎 ?
還 有 我 想 問 扯 既 時 候 會 不 會 痛 ?  ( 我 到 現 在 還 沒 扯 起 )
所 以 不 知 道
還 有 我 現 在 都 把 龜 頭 外 露 出 來 會 有 問 題 的 嗎 ?
要 張 D 包 皮 包 番 住 佢 嗎 ? 我 外 露 不 會 痛 不 會 覺 得 緊
請 大 大 幫 忙 ~ 謝 謝 你 們

回覆 226# 的帖子

白色粒粒的話參考呢條LINK->

另外你條J好正常
咁當然你將塊皮退後果陣係有少少捲狀啦
你自己反得起~又唔痛~扯起就當然一樣

不過~你既然可以反得起果頭出黎就麻煩你多d注意個頭的清潔
(至少要沖涼要洗一洗佢, 同埋去廁所時反起包皮)
俾少少心機同時間~裏面d污糟野就會洗走~你成條J都會好靚仔

引用:
原帖由 2等天使 於 2008-10-31 08:22 AM 發表 查看引用來源
白色粒粒的話參考呢條LINK->

另外你條J好正常
咁當然你將塊皮退後果陣係有少少捲狀啦
你自己反得起~又唔痛~扯起就當然一樣

不過~你既然可以反得起果頭出黎就麻煩你多d注意個頭的清潔
(至少要沖涼要洗一洗佢 ...
咁 我 現 在 24 小 時 都 反 住 佢 可 以 嗎 ?
洗 唔 洗 搵 D 皮 包 包 番 住 佢?
仲 有 扯 既 時 候 好 似 有 D 拉 住 咁 既 感 覺 ?    PS. 扯 個 時 係 反 左 包 皮
謝 謝 大 大 的 幫 忙

可以長期反佢出黎
扯果陣可以唔駛刻意反太多~個頭露到就ok

去問下醫生啦~~割左去啦,方便d~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆