上一頁下一頁
發新話題

濃西飯堂客串沙灣仁K遊記包包(有相,加強版22張相,未成年人士止步)

收藏  |  訂閱
898  77.6k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:23 PM 發表

佢係團長之一~我係小土豆~點同呢:smile_39:
你由08年年頭,幾時見過我開過團帖:smile_41:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 16:22 發表
你仲甘大聲揚~收完七舊仲要加一:smile_30:  
團帖冇寫喎~你想落格呀:smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 04:20 PM 發表

23歲前好嘿咻:smile_47:
甘就真係要襯早嘿咻~過左23青葡萄都變黑:smile_40:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:24 PM 發表

不過廣東好少維妹落黎做呢:smile_39:
02年在發配佛山見過兩個,好正:smile_44:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:23 PM 發表

佢係團長之一~我係小土豆~點同呢:smile_39:
我係小流民仲梗加唔洗提....:smile_42:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 16:24 發表

你由08年年頭,幾時見過我開過團帖:smile_41:
你係太子黨三大黨魁之一喎:smile_39:08年你地出過幾多團帖呀:smile_45:一個月出一個呀:smile_41:鬼祟團就個個星期都有:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:25 PM 發表

團帖冇寫喎~你想落格呀:smile_30:
樣樣例晒出來...仲點穩到水魚啊:smile_30:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 16:25 發表
甘就真係要襯早嘿咻~過左23青葡萄都變黑:smile_40:  
菜~係要襯熱食嘅:smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 04:25 PM 發表

02年在發配佛山見過兩個,好正:smile_44:
好希有喎...係咪收埋係和尚寺隔離既尼姑奄到呢:smile_46:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:30 PM 發表

菜~係要襯熱食嘅:smile_30:
最緊要係驚6野灘凍左...... 要襯熱啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆