上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地...多回

收藏  |  訂閱
2.0k  40.5k

HI ALL~~~~:smile_30:

食飯~~~~~:smile_38:

早晨呀 ~ D台 :smile_38:

引用:
原帖由 sexbone 於 2008-8-11 01:41 AM 發表
您都幾悶下 wo:smile_45: :smile_45:
為人民服務啊

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-11 02:45 PM 發表
早晨呀 ~ D台 :smile_38:
重嬲我啊......

引用:
原帖由 wetchina 於 2008-8-11 03:10 PM 發表

為人民服務啊
同志,辛苦了~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 wetchina 於 2008-8-11 15:11 發表
重嬲我啊......

我邊夠膽嬲你地太子黨呀:smile_39:上次都試過啦~你地一定手指向出架麻
你自己返去睇下你個vol.2~你自己一頁推左幾多野:smile_45:
你~我都唔怪你咁講:smile_39:嗰兩個,唉!
以前邊個夜媽媽洗版推帖咪又係成版咁推~仲要係咩"一推,再推":smile_39:
我而家逐個帖有意思咁逐個字打出黎回帖~仲俾人話係玩野:smile_45:
仲要係俾個十年都唔回一野嘅人話我玩野:smile_39:
如果嗰日下午你地有人回我帖我駛唔駛自己推哂成版呀:smile_39:
你叫我唔好回我咪唔回仲唔俾足面你地咩:smile_45:
當口當面講我可以當你吹水~而家你地擺上黎講就全世界睇住:smile_45:
如果我唔回你你仲想問到幾時呢:smile_45:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-11 04:46 PM 發表

我邊夠膽嬲你地太子黨呀:smile_39:上次都試過啦~你地一定手指向出架麻
你自己返去睇下你個vol.2~你自己一頁推左幾多野:smile_45:
你~我都唔怪你咁講:smile_39:瓱兩個,唉!
以前邊個夜媽媽洗版推帖咪又係 ...
呵呵~物仲有人講野衰得過我:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 sexbone 於 2008-8-11 16:51 發表
呵呵~物仲有人講野衰得過我:smile_30: :smile_30:
你以前成日唱歌當推帖又點會衰呢:smile_39:你就好啦而家風涼水冷

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-11 05:00 PM 發表

你以前成日唱歌當推帖又點會衰呢:smile_39:你就好啦而家風涼水冷
錯哂~歌同公仔一樣~係用來表達我ge 心情:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆