上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
636  59.3k

Support 下傻佬先 
引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-1 12:06 AM 發表

Update 01 July 2008

星期三 / 朝早訓醒,出邊繼續橫風橫雨,睇電視仲係8號風球,於是我又訓返落床繼續訓覺,訓左一陣我又開始心思思想做愛,雖然之前果晚發射左三次(呢排D性慾好強),於是又開始同傻BB錫錫,跟住 ...

feel very sweet for you brother sam

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-1 12:06 AM 發表

星期六 / 下晝去左澳門玩,去到酒店我地先玩左個泡泡浴同BODY MASSAGE,係浴缸插入,做左一次UN果陣時,浴缸DLONGLONG下,好過癮……玩完之後,我地就換衫拍拖去,但係由於澳門都係橫風橫雨,所以我地行左一陣,就返酒店食野,食完野返上房,睇完法証XX大結局……見無乜野好做,於是轉過去咸台,睇咸片……睇睇我地又開始錫錫……然後我企係度,BB幫我食腸腸,我又幫BB錫返妹妹……於是我地既瘋狂性愛夜開始……
你地過咗來澳門MA.....咁大雨...又真係冇乜野玩.....

GOOD MORNING !

Good Morning 

:smile_13:  兩位唔係今日都要開工掛?
定係一陣去玩呢?:smile_40:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-7-1 12:56 PM 發表
:smile_13:  兩位唔係今日都要開工掛?
定係一陣去玩呢?:smile_40:
更係二人世界"大戰"啦

引用:

星期三 / 朝早訓醒,出邊繼續橫風橫雨,睇電視仲係8號風球,於是我又訓返落床繼續訓覺,訓左一陣我又開始心思思想做愛,雖然之前果晚發射左三次(呢排D性慾好強),於是又開始同傻BB錫錫,跟住 ...
sam哥同阿嫂真係好sweet呀!成日都對住,又成日都做,但都唔會厭!同gf/bf做愛始終有感情,唔會咁易厭呀!但同sp可能玩多幾次就會厭,你唔厭,佢都厭啦。搞到我都心思思想識番個bf,好耐都無試過同bf做呀!

有幾瘋狂性愛夜啊!:smile_04:

引用:
原帖由 x333x 於 2008-7-1 03:17 PM 發表
有幾瘋狂性愛夜啊!:smile_04:  
形容不到的瘋狂....haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆