上一頁下一頁
發新話題

龍濤閣

收藏  |  訂閱
282  83.4k

引用:
原帖由 jerrychansk 於 2008-8-22 15:45 發表
之前嗰個32就冇得彈啦
now 呢件, 算把啦
總之唔好搵呢件就得啦:smile_22::smile_22:

龍濤閣

呢排都有幫襯開(因貪方便),但發覺少咗好多客,佢哋仲(每次)飛咗我二十分鐘,經理話因客多所以咁做,我見咁少人佢都照扣人時間,俾九十分鐘嘅錢變縮為七十分鐘,真係好似已前澳門賭場咁扣貼士,真係遲早做唔長,整衰自己,以前幾風光都係假.
我個friend仲慘,佢同我唔同時間去,佢聽經理介紹&(, 點知一肚氣,態度差,吋,唔俾掂,服務惡劣不得止,我friend好意俾意見佢,點知佢一句”我自己識,唔使你教!”車埋去,真係不知所謂,跟住又老作講話part2唔俾掛毛巾姐門口,話經理講,我friend知佢九噏,一怒之下入房十五分鐘就埋單$505走人.
經理都有例牌問乜事,佢一五一十講完,男經理笑笑口無話補飛,只係話唔好介意,最多下次再介紹d好d嘅bg俾佢啦!真係吹脹.
咁嘅公司制度,骨女態度,經理質素真係绝配,仲周圍寫話有得開大(vas),厠所”開大”就有份, 我本身都好少出post,因今次睇唔過眼.
最衰消委會不接受呢D投素,否則必入十大.我會撑我friend唔去,亦希望所有bro都知此事,幫唔幫襯自己諗,間場D客越來越少已係一個指標,有佢內在原因,唔聽照鍾個頭埋去嘅bro亦希望能留下少許報告,免得其他人撞牆,將心俾己,清者自清.可能佢肥老細都唔知點解少咗咁多客,唔知D客咁多怨氣,此風不可長,骨場百花齊放才是上策,只求賺一次錢的短見得很.
仲有小心佢哋隨時会突然加價,跟住下個星期又話取消,變相吖錢   , 試過.

thank for sharing

基本上間場我都成日去
飛鐘我就真係無點留意
不過如果因為間場旺而搞到服務態度變差既話都無所謂
幫襯第二檔就ok
旺角大把骨場
希望樓上位ching只係個別例子

引用:
原帖由 andylee121 於 2008-8-1 02:01 AM 發表
35 big ball, very open, will be provide ml.
c hing u and35 ml????

香港骨場:smile_39: :smile_39: :smile_39:

呢d場好少正女

我近排都覺佢地飛鐘問題非常嚴重, 好似我星期日去, 4:00 入去, 5:10call , 只得70 mins.
如果以HK$538.0來計是做70mins來計, 即是現在要HK$691才足90 mins, 對於1個冇得開大的場來講, 實在有點兒…..

Frank speak, 我係熟客, 但我唸我都少D去 :smile_42:

引用:
原帖由 kensenchelsea 於 2008-8-26 11:44 AM 發表
我近排都覺佢地飛鐘問題非常嚴重, 好似我星期日去, 4:00 入去, 5:10就call 鐘, 只得70 mins.
如果以HK$538.0來計是做70mins來計, 即是現在要HK$691才足90 mins, 對於1個冇得開大的場來講, 實在有點兒…..

F ...
:smile_30:

thanx for sharing.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆