上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-11 09:32 PM 發表

我都幫你推一明天復你去唔去, 仲有冇位先!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:
最多等埋你,已經差唔多無位,怕沒位坐,唯有到時D女坐大脾!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-11 09:59 PM 發表

最多等埋你,已經差唔多無位,怕沒位坐,唯有到時D女坐大脾!:smile_30: :smile_30:
嘩, 咁多c兄, 到時個倉d囡比我地簡哂都似, !!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

小弟就食唔哂啦, 不過除左我地仲有其他c兄架痳!!!!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-11 10:12 PM 發表

嘩, 咁多c兄, 到時個倉d囡比我地簡哂都似, !!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
鐵倉有70-100女.銀星有70-100,百XX有70-100,你食得晒。:smile_30:

人多左.....:smile_13: 酒會唔會多d呢?????:smile_15:

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-6-11 10:56 PM 發表
人多左.....:smile_13: 酒會唔會多d呢?????:smile_15:
一定會加多幾打,仲有,你放心,已經有幾個CHING話唔飲得咁多酒,仲有個話唔飲得!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-11 11:08 PM 發表

一定會加多幾打,仲有,你放心,已經有幾個CHING話唔飲得咁多酒,仲有個話唔飲得!:smile_30: :smile_30:
敢~~~~:smile_13: 女會唔會+多d呢???:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-6-11 11:24 PM 發表
敢~~~~:smile_13: 女會唔會+多d呢???:smile_30: :smile_30:
已經叫媽咪帶女黎VIP房,食飯個處,如果揀唔到,CALL晒6組女到!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-11 11:26 PM 發表

已經叫媽咪帶女黎VIP房,食飯個處,如果揀唔到,CALL晒6組女到!
我地係唱K到食dinner ?

引用:
原帖由 kidkids 於 2008-6-11 09:23 PM 發表
mr long !
long time no see  la!!!!
唔好亂咁叫

唔好話俾人聽我............長

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-11 11:47 PM 發表

唔好亂咁叫

唔好話俾人聽我............長
你有幾長.....拿出來睇下...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆