上一頁下一頁
發新話題

女人寫賽後報告

收藏  |  訂閱
258  56.8k

呢度係唔係要變咗身至吹..........水

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-6 02:37 PM 發表

果時之前講過,佢都知,不過都係忍唔到,耐左,我就無講了
反正如果真係咁快,再耐多少少,都未必有feel,就不如算,
有時,有d男人真的太不明白女性,好似要重新教育
教完又唔識,又怕傷到人自尊,
佢對我好時,又不忍心講 ...
agree, so any sexual experience to share ?

i am a male

have a nice weekend

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-8-9 12:21 AM 發表
hehe,
我好耐冇揾鴨仔啦!
so ka yee

how did you satisfy your needs ?

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-5-28 03:25 AM 發表
我今年卅五歲,任職財務公司CEO, 自半年前與男朋友分手后,
除間中玩吓震蛋外,就冇同男人做過,心思思就去揾竉物男
解吓悶。
去咗尖沙咀宝x 巷附近間 K 吧,揀咗個好 ...
姐姐你有叫"得"既習慣架:smile_14: 你有需要不如搵我丫,我好樂意為你服務架

近期香港地夜生活一池死水,的鴨仔皮包骨,全無水準,唔知師兄你地D雞仔質數又係點?

引用:
原帖由 mrbean_kclee 於 2008-8-9 06:08 PM 發表

姐姐你有叫"得"既習慣架:smile_14: 你有需要不如搵我丫,我好樂意為你服務架
介紹一下你自己比大家(目弟)先,朋友仔

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-8-11 05:36 AM 發表
近期香港地夜生活一池死水,的鴨仔皮包骨,全無水準,唔知師兄你地D雞仔質數又係點?
pm我未知:smile_38:

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-5-28 03:25 AM 發表
我今年卅五歲,任職財務公司CEO, 自半年前與男朋友分手后,
除間中玩吓震蛋外,就冇同男人做過,心思思就去揾竉物男
解吓悶。
去咗尖沙咀宝x 巷附近間 K 吧,揀咗個好 ...
第一次睇女性REPORT, 正:smile_30:

搵到個咁PRO難得 :smile_34:

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-8-11 05:41 AM 發表

介紹一下你自己比大家(目弟)先,朋友仔
我只會比你睇之喎:smile_44:

各取所需

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆