上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.2k

引用:
原帖由 龍虎狗 於 2008-7-7 01:54 發表
有老婆就唔好出來玩,仲要那麼認真....... :smile_39:
師兄:有時真係唔到你講,情到濃時真係身不由己:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 sang5004 於 2008-7-7 17:06 發表
.嘩............你真係玩大咗喎...........但感情一付出..就成日會做傻事....我差d都奶嘢!!!
師兄:我都知玩大咗,所以及早回頭,免得害人害己:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 bon1234jour 於 2008-7-7 21:33 發表

我都知呀,宜家正想辨法收科.:smile_42:  
師兄:無謂左想左想,好心分手,回家是岸

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-7-7 23:49 發表

例如去邊D mall 行街, 邊度食飯睇戲, 什麼地方才可拖手, 俾人撞到點講 ........

思考完, 你會發覺有D囡你會喺club坐, 但唔會同佢行街!
師兄:完全同意,次次去完街街,都驚驚地,俾人撞到冇嘢講...死梗

引用:
原帖由 1880 於 2008-7-8 01:42 AM 發表

師兄:無謂左想左想,好心分手,回家是岸
我都知,多謝師兄提點.

引用:
原帖由 1880 於 2008-5-27 02:00 發表
在香港K場識左個囡囡,對我千依百順,足足一年多,我感覺她也愛上我,但我已經有老婆,心情非常矛盾

從前的我自名風流,,正是我的格言,但遇上她之後,那份感覺好正,我知我On9,我亦知道要鋪鋪清,要回家,所以每次我們都保 ...
BUT WHY U SAY "感到非常後悔..." AFTER U BOK HER W/O CONDOM ??? U SHOULD VERY HAPPY MA..

CAN FUCK HER HIKE NO DOM...... WHY REGRET ? PLS SAY MORE  ... U HAVE SICK ???

引用:
原帖由 miceandcat 於 2008-7-8 19:45 發表

BUT WHY U SAY "感到非常後悔..." AFTER U BOK HER W/O CONDOM ??? U SHOULD VERY HAPPY MA..

CAN FUCK HER HIKE NO DOM...... WHY REGRET ? PLS SAY MORE  ... U HAVE SICK ???
師兄:感到非常後悔...是因為我從未試過同囡囡做愛冇帶套,這麼危險,諗返都驚...

引用:
原帖由 1880 於 2008-7-9 02:13 AM 發表

師兄:感到非常後悔...是因為我從未試過同囡囡做愛冇帶套,這麼危險,諗返都驚...   
其實我哋講咗好很多"鬼唔知啊媽喺女人"嘅嘢! 要不在慾海浮沉,回頭是岸,談何容易! 最徹底就係切咗算數.

情況通常都係喺前奏時囡囡失驚無神手扼細佬,就咁督入去.大佬,試問有邊個男人可以喺此時此刻講聲咪住,等我出返來揾個套先? 尤其是雙方有感情的話就更難.

一日未"切",唯有繼續風流而不下流,做好風險管理,盡量令家人情人都開心 :
1. 不要有意無意間隱瞞自己婚姻狀況
2. 除非真係決定咗,不要暗示給囡囡自己想或可能離婚
3. 用在家庭上的金錢,時間和精神不可因自己出去玩而減少付出. Weekend reserved 俾屋企.
4. 不要冷落老婆, keep 住適量做愛次數,做愛是維持夫妻感情的絕妙靈丹
5. 子女更加不能不加倍關心
6. 同情人做盡量帶袋,不好依靠安全期. 唔係到時有咗就唔知點收科,代價超乎想像.
7. 情人可能會因你是有家室而初時有唔知點嘅表現,無辦法,佢可以bye-bye ,或只有接受再慢慢找到合適她自己的態度來處理這段關係.

我都想發表下意見, 我以前自己都係在K場做的, 唔可以講話呢行無真感情, 因為自己也試過投入!  

不過其實有時D客同自己都好明白遊戲規則!

其實都真係見過唔少男人, 你地所謂既沉船, 因為人始終都皆非草木!

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-7-9 12:19 發表

其實我哋講咗好很多"鬼唔知啊媽喺女人"嘅嘢! 要不在慾海浮沉,回頭是岸,談何容易! 最徹底就係切咗算數.

情況通常都係喺前奏時囡囡失驚無神手扼細佬,就咁督入去.大佬 ...
師兄:好一句...一日未"切",唯有繼續風流而不下流,做好風險管理,盡量令家人情人都開心,小弟非常同意,強力支持:smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆