上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

樓主 ! Very Good ! 十扑 ! 十扑 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:

Update 22 May 2008

*** 全國哀悼日,完畢 ! ***

琴晚,GF去左澳門做野,留底我獨守空圍......
好彩老板一早話BOOK左間房睇甚麼,曼聯對車仔......但係場波要成三點先開,但係佢BOOK左間房11:30...... ! 禁早 ! 幾個鐘搞乜呀 ! 唯有楂住波先啦
...... !
點幾,有個FRIEND CALL我,話有計要傾,叫我去打邊爐......見時間尚早,算啦 ! 去啦 ! 打發下時間都好...... ! ! 意為有乜好野,原來係度水(估中 !)......於是我咪話無錢囉,仲叫條友快D還錢添
......!
點幾,老板CALL我,話好悶...... ! 閃得 ! 仲叫條友埋住單先......話爆左鑊,要趕時間 ! 即閃
!
分鐘後,到達案發現場,今晚D女唔錯喎 ! 拿拿淋搵件坐低先...... e ! 識既添,仲係OLD BIRD...... ! 好玩 !

OLD BIRD 即係 OLD BIRD,全程自動波,自動變八爪魚......仲搞到細佬硬硬地添......12點幾,間K房無端端多左幾個人,有D識有D唔識,是但啦……各自介紹完,繼續玩……飲左無耐我開始醉……跟住再過無耐訓著左(我估果陣時,應該係點零兩點禁上下)…...
3點幾,訓醒左……係維記間房度……女女訓左係我則邊……我問女女:做乜我會訓左係度既? 女女話:我係K房淋左,我老板叫左CLUBD經理的左我上黎,仲幫我比晒錢添……
我見人又醒左,錢又比埋……唔好徙 ! 開餐 ! 但係女女搞左我成個鐘……我都出唔到 !!! 平時就算飲醉左都唔係感架,係耐D反應慢D ! 弊唔通細佬開始識認人……? 見都搞唔成,唯有CHECK-OUT走人啦……!
搭緊的士返屋企既路上,打左個電話比GF,問佢係唔係聽日返……我仲話會接佢船,同埋話比佢聽依家好醉 ! BUT無話比佢聽同女女出左街……(第一次呃佢……)
今朝,老板話嬴左波,琴晚佢請客……,仲問我琴晚爽唔爽 ? 我話比佢聽 : 出唔到 ! 老板即刻笑到驃眼淚話 : 你都有今日啦,超級玩家……沉晒船囉 !

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-22 02:25 PM 發表
Update 22 May 2008

*** 全國哀悼日,完畢 ! ***

琴晚,GF去左澳門做野,留底我獨守空圍......
好彩老板一早話BOOK左間房睇甚麼,曼聯對車仔......但係場波要成三點先開,但係佢BOOK左間房11:30......嘩 !  ...
哈哈.... 師兄你好,:smile_15:
今日我又上嚟睇你 REPORT,
你同你老板都幾搞笑....:smile_30:
咁你老板有冇咩糗事比你知道架?
笑返佢幾日都好:smile_03: :smile_03:

知架 ! 知架 ! 諗緊開個POST講佢D衰野 ! :smile_38:
但係我驚一講,好多人會知我同老板係邊個 ! :smile_13:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-22 14:36 發表

哈哈.... 師兄你好,:smile_15:
今日我又上嚟睇你 REPORT,
你同你老板都幾搞笑....:smile_30:
咁你老板有冇咩糗事比你知道架?
笑返佢幾日都好:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-22 12:07 PM 發表
番外篇 – One Night Stand ~~~
*** 呢個CASE曾經係阿花個POST貼過,現在重溫一次,睇過既街坊見諒 ! ***

去左美國成個禮拜,前晚(30 April 2008 ) 6點幾7點,返到香港,先知道原來前晚係星期三,唔係星期四 !
...
之後同佢......都唔記得做左幾多Q啦 ! 總之我盒0.03 + 房果兩個全部都用晒啦 !
大盒裝有10個
12Q.... 睇嚟師兄你雖然自稱肥中坑,
但你有咁嘅體力,當然大有 Market 啦

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-22 02:40 PM 發表
知架 ! 知架 ! 諗緊開個POST講佢D衰野 ! :smile_38:
但係我驚一講,好多人會知我同老板係邊個 ! :smile_13:
咁犀利,你兩位已經晌引板揚威中外㗎嗱?

過獎 ! 過獎 !
係細盒裝姐 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-22 14:44 發表

大盒裝有10個
12Q.... 睇嚟師兄你雖然自稱肥中坑,
但你有咁嘅體力,當然大有 Market 啦

無禁勁,係揚威左尖東夜總會界姐 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-22 14:46 發表

咁犀利,你兩位已經晌引板揚威中外㗎嗱?

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-22 02:54 PM 發表
無禁勁,係揚威左尖東夜總會界姐 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
咦…咁你女人今晚返呀?
咁你今晚細佬終於可以抬返起頭,
將尋晚嘅冤屈一次過『吐』返哂出嚟喇喎 :smile_30:

係呀 ! 一陣行過去中港城接佢船 ! :smile_44:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-22 15:01 發表

咦…咁你女人今晚返呀?
咁你今晚細佬終於可以抬返起頭,
將尋晚嘅冤屈一次過『吐』返哂出嚟喇喎 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆