上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.6k

天哥  我都係常平 哈  比個電話黎:smile_30:
有時間殺上去@@

剛下班回家..好大雨..:smile_27:

頂番雨. 唔知今晚有冇大乳(雨)呢:smile_30:

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2008-6-7 10:20 AM 發表
頂番雨. 唔知今晚有冇大乳(雨)呢:smile_30:
今日是黑乳.......:smile_30:

完滿結束!!!!!果晚真係超級多人!!..至少40幾個男仔....計埋囡囡起碼過百人....真係好熱鬧,好好玩....希望遲少少有時間出番個簡單既report@-@

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-10 02:32 PM 發表
完滿結束!!!!!果晚真係超級多人!!..至少40幾個男仔....計埋囡囡起碼過百人....真係好熱鬧,好好玩....希望遲少少有時間出番個簡單既report@-@
等你團長report呀,

果晚早走左.. 3點幾.~:smile_27:

去大池走左幾轉,真係仔重多過乜 (>90%):smile_27: :smile_27:

都係room氣分好d.. ~

太太耐冇去.. 都唔知邊個打邊個~:smile_27:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-10 02:32 PM 發表
wait your report:smile_38:
天~果日叉在咩電,可以咁勁由22:30跳到5:30,係唔係見到d咁多靚女特別有power:smile_30:
果晚成晚keep住好熱鬧,仲嚟在幾獲高潮,攪到我都出在幾多嘢(汗)
skyworld party forever jollification!!

引用:
原帖由 snowman119 於 2008-6-7 03:08 PM 發表

今日是黑乳.......:smile_30:
我鍾意粉紅雨雲多D

引用:
不過你條女比人偷o左部電話丫...又唔見兩叉啦!!:smile_39:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-6-10 08:29 PM 發表

不過你條女比人偷o左部電話丫...又唔見兩叉啦!!:smile_39:
大拿拿2400蚊...:smile_39: ...真係重創呀!!!!!!..

唉~真係慘:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆