上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.1k

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-22 09:24 發表 查看引用來源

支持師兄,期待下次的更新
Super thank you.

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-22 09:37 發表 查看引用來源

傳記。。。有啲似。
其實係圍内一個朋友(當然係色肉狗友)提議我寫,佢話好少男人似我咁有奇特艷福,應該要分享。去到中後段(如果我無爛尾)佢都會出場。 ...
暫時唔敢講
但係如果真係有咁多不同既經歷
好值得寫番哂出黎

俾我呢D平淡到死既人睇下開心下

引用:
原帖由 離火 於 2024-6-22 09:50 發表 查看引用來源

暫時唔敢講
但係如果真係有咁多不同既經歷
好值得寫番哂出黎

俾我呢D平淡到死既人睇下開心下
I"ll try my best la.

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-21 14:23 發表 查看引用來源

離地咁大鍋?唔怪得有人pm我話我老作放错區。
“我當時完全唔敢相信我對耳仔!Athena「性上癮」?有冇可能呀?”

我相信有
因好耐之前,我在星期幾檔案睇過,有講過有這病人,好有需要二,三日要做

師兄等你繼續寫

實不相瞞,師兄文筆非常好。
好少發文可以咁仔細描繪,都好有耐性去鋪塾。
睇到成個女人既成長弧度,並唔係似一般d post咁對話啪啪啪咁膚淺。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-21 14:19 發表 查看引用來源

其實已經有人pm我話我老作,話冇女仔會咁淫賤喎。
我都講過有2個世侄女都係咁的人,甚至有個女網友都講過如何變成性上癮,不過當年無人識呢個名詞。

引用:
原帖由 okvisa 於 2024-6-22 11:54 發表 查看引用來源

“我當時完全唔敢相信我對耳仔!Athena「性上癮」?有冇可能呀?”

我相信有
因好耐之前,我在星期幾檔案睇過,有講過有這病人,好有需要二,三日要做
我都信有,尤其外國特別多。
我哋東方人地方冇乜人敢認,尤其女仔。

師兄等你繼續寫 ...
我都信有。尤其外國。東方人社會冇乜人敢認,尤其女仔。

引用:
原帖由 來往日 於 2024-6-22 11:55 發表 查看引用來源
實不相瞞,師兄文筆非常好。
好少發文可以咁仔細描繪,都好有耐性去鋪塾。
睇到成個女人既成長弧度,並唔係似一般d post咁對話啪啪啪咁膚淺。
多謝欣賞。分享嘛就應該要有誠意,如果唔係寫嚟做乜?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-6-22 12:10 發表 查看引用來源
我都講過有2個世侄女都係咁的人,甚至有個女網友都講過如何變成性上癮,不過當年無人識呢個名詞。
其實香港人好膚淺,非常井底之蛙,但又要扮醒。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-22 12:46 發表 查看引用來源

其實香港人好膚淺,非常井底之蛙,但又要扮醒。
只要唔傷害到人地家庭,個女人鍾意做乜咪做囉,有性上癮簡女人,就有慕名而來的男人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆