上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.4k

你篇文真係寫得好好.... 最近好忙....今日先發現...由第一篇開始睇...

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-11 18:32 發表 查看引用來源
純以相片角度出發,頂多40左右

家姐算可以,睇到樣睇到真人就知唔止40

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-11 18:33 發表 查看引用來源
對住條阿伯扮女神好有成功感🤣🤣🤣

有件儍仔未夠50真係當佢女神但家姐當佢廢柴,佢係酒吧見過家姐溝我咀我嬲到佢爆開

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-11 18:37 發表 查看引用來源
老實講,成五十幾歲,何來後生仔溝,為咗錢都好比面。過咗40嘅女人我唔會再用靚女去形容

家姐仲以為自己好有吸引力真係以為好多佬想溝佢屌佢

引用:
原帖由 thomasC123 於 2024-6-11 19:17 發表 查看引用來源
你篇文真係寫得好好.... 最近好忙....今日先發現...由第一篇開始睇...
多謝,睇下今晚有冇時間寫埋屌佢果part

回覆 225# mm28 的帖子

玩吓玩吓,玩埋雙穴插入🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

引用:
原帖由 bb631631 於 2024-6-11 20:11 發表 查看引用來源
玩吓玩吓,玩埋雙穴插入🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
有架係佢個口同妹妹唔係後花園啫

條傻仔咁早虧咗?
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-11 19:58 發表 查看引用來源

有件儍仔未夠50真係當佢女神但家姐當佢廢柴,佢係酒吧見過家姐溝我咀我嬲到佢爆開

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-12 00:20 發表 查看引用來源
條傻仔咁早虧咗?

係家姐睇佢唔起,佢性格好怪,唔識對女人又勁咸濕,佢溝家姐都係想屌佢,因為知佢內裏好淫

咁又係,如果啱家姐胃口就可以瘋狂中出嘅肉壺,多多少少都可以用嚟頂檔
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-12 01:21 發表 查看引用來源

係家姐睇佢唔起,佢性格好怪,唔識對女人又勁咸濕,佢溝家姐都係想屌佢,因為知佢內裏好淫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆