上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-18 12:01 PM 發表 查看引用來源
之前係20,話明係鍛練梗係要逐步增加難度同痛苦程度,都忍得住咁先有意思
逐...逐步增加難度同痛苦程度。
咁樣糟質我哋嘅萌寵小蛇妃。有冇搞錯。

引用:
原帖由 katieW 於 2022-6-20 11:01 AM 發表 查看引用來源

人美心善的女神 為唐山女受害者提供醫藥費那位
從前跟她超像的 大概是兩三年前的事 如今人家過度瘦身 反不如蛇蛇好看了
嗰種唔係瘦喎。
而係削。
塊面要保留適量脂肪,好似淫Kay咁(唱歌嗰位),先至好睇。
唔好一刀切戒哂澱粉質。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 10:07 發表 查看引用來源

咪聽個衰婆亂up 廿四
已經入咗腦喇
點落到手打你呢

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 10:48 發表 查看引用來源
嗰種唔係瘦喎。
而係削。
唔好一刀切戒哂澱粉質。
張天愛本身都超瘦, 塊面無肉都正常
淫Kay係睇樣都知佢淫? 似乎G帥兄都鍾愛呢款
我留意佢老公多d

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 10:48 發表 查看引用來源
嗰種唔係瘦喎。
而係削。
唔好一刀切戒哂澱粉質。
澱粉質呀, 呢樣你放心
日本拉麵海鮮意粉炸薯條, 戒絕澱粉質不如亂棍打死我算啦吧

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 10:53 發表 查看引用來源

已經入咗腦喇
點落到手打你呢
絕對打得落, 仲要鞭鞭有力咁打我
禮拜六晚又俾老公打o左30下不過唔係應該o既 因為係我玩9 佢在先
事緣本身佢話想食咖哩, 下晝我就去o左買料, 俾我執到一個好大好大o既薯仔
條橋係再之前小紅書碌到出o黎
趁佢未返o黎我收埋o左舊番梘, 將薯仔切到同佢差唔多形狀放上去
條友返o黎之後(佢去o左游水, 我冇去因為呢幾日唔方便) 老屈佢陣漂白水味好重叫佢沖住涼等食飯
唔駛幾耐廁所就傳o黎一連串吊你老母o既罵聲啦!
跟住出o黎, 嘻嘻哈哈嗲返輪, 叫佢幫手試味睇吓煲咖哩夠唔夠辣
攞隻豉油點裝o左一啖咖哩汁俾佢, 理論上o黎講煮咖哩呢, 薯仔應該係最入味最好食o既
之但係剛才拎o左舊番梘出o黎...
你懂的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 11:54 發表 查看引用來源

絕對打得落, 仲要鞭鞭有力咁打我
禮拜六晚又俾老公打o左30下不過唔係應該o既 因為係我玩9 佢在先
事緣本身佢話想食咖哩, 下晝我就去o左買料, 俾我執到一個好大好大o既薯仔
條橋係再之前小紅書碌到出o黎   ...
你好曳曳豬呀!😂
咁玩大皇,唔怪之得佢要懲罰你等你乖d
但30下真係😰難以承受的痛
你係快樂與痛苦咁享受
係咪打完唔會搽lotion?
會唔會打得愈耐d皮會厚咗?
我成日諗打pat pat岩岩醒返記得係打腳板至岩😝

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 01:08 PM 發表 查看引用來源

張天愛本身都超瘦, 塊面無肉都正常
淫Kay係睇樣都知佢淫? 似乎G帥兄都鍾愛呢款
我留意佢老公多d
太瘦唔健康。
傻啦,淫點會有睇樣呢。
謝生好大隻。我都有留意佢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 01:54 PM 發表 查看引用來源
... 之但係剛才拎o左舊番梘出o黎... 你懂的    ...
舊番梘仲唔入哂味?
抑或係煲咖喱多咗香味。
之後呢?籮柚有冇開花?

同大王一樣,小弟都鍾意用番梘沖涼,如果想洗得乾淨啲嗰陣。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 12:14 發表 查看引用來源
你好曳曳豬呀!😂
咁玩大皇,唔怪之得佢要懲罰你等你乖d
但30下真係😰難以承受的痛
你係快樂與痛苦咁享受
係咪打完唔會搽lotion?
會唔會打得愈耐d皮會厚咗?
我成日諗打pat pat岩岩醒返記得係打腳板至岩😝 ...
大王都成日玩我啦!
就係驚皮膚變厚先打腳板, pat pat 耐唔中先一次, 尤其是明知會打好多鞭o既話一般都俾腳板佢打多囉
皮變厚又唔係好覺, 沖完涼會做番d 保養
難以承受都有d , 但有時姣到過o左界 就係好想好想feel 到最男人o既男人
俾人插, 幫人含, 射臉射嘴都仲係未夠, 仲要感受埋男人力量o既震撼, 冇o野震撼得過佢將手臂o既力量集中o係一支幼籐條上打落我度
因此其實我最喜歡係打屁股, 完全無助咁呈現o係男人前面, 一個明知難受都任佢糟質o既姿勢咁樣俾佢
鞭得愈大力愈痛係真, 於是愈痛即係被鞭得愈大力, 等d 痛楚減退之後會好冧佢, 超想同佢做愛
高潮都多d 同埋快d o架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆