上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  155.3k

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-1 16:25 發表 查看引用來源
咁可能你明天有得X呢
X自己咩....... 我呢啲宅佬唔出街咁濟(除咗購物)
邊有機會

引用:
原帖由 manray 於 2020-7-1 18:43 發表 查看引用來源

X自己咩....... 我呢啲宅佬唔出街咁濟(除咗購物)
邊有機會
哈哈,咁又係

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-1 21:13 發表 查看引用來源
哈哈,咁又係
人生仲有好多嘢要兼顧, 對仔要點教? 香港會變成點?
不過對男人嚟講, 分分鐘見到條女又鳩硬, 乜都唔理又用下半身諗嘢...................
聽日返工見到啲華裔人妻/師奶仔, 玩下手又FF, 不過現實咪又係得個睇字

回覆 214# mui1892 的帖子

咁朝早係咪硬啲?😉

引用:
原帖由 manray 於 2020-7-1 21:38 發表 查看引用來源

人生仲有好多嘢要兼顧, 對仔要點教? 香港會變成點?
不過對男人嚟講, 分分鐘見到條女又鳩硬, 乜都唔理又用下半身諗嘢...................
聽日返工見到啲華裔人妻/師奶仔, 玩下手又FF, 不過現實咪又係得個睇字 ...
咁你明天走去手多多囉

引用:
原帖由 licklickson 於 2020-7-1 23:34 發表 查看引用來源
咁朝早係咪硬啲?😉
咁都係既
,重好持久

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-1 23:39 發表 查看引用來源
咁你明天走去手多多囉
喺度食唔好喺度屙
睇下就算喇, 而且我覺得佢哋唔介意比人及
而且我唔想比人告性騷擾

引用:
原帖由 manray 於 2020-7-2 09:58 發表 查看引用來源

喺度食唔好喺度屙
睇下就算喇, 而且我覺得佢哋唔介意比人及
而且我唔想比人告性騷擾
😏😏😏😏😏😏😏😏😏

搵食係應該行遠d,有咩事係會好煩。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-2 14:02 發表 查看引用來源
搵食係應該行遠d,有咩事係會好煩。
講真, 我就真係冇興趣揾食
心理上冇乜可能負擔到
得閒及下嘢,  一飽眼福就算

今日冇乜女返工, 淨係朝早係𨋢口撞到個膠朋友
早兩日喺先喺另一個老友個fb (佢前度)睇到佢十年前結婚當日啲相, (由於要喺fb搵呢個朋友當年起屋啲相)
呢條膠女當年結婚時仲未發福, 而家個身就吹脹咗咁, 係得啲手腳冇肥到, 亦都見到我兩公婆當年去呢個婚禮嘅相, 時間過得太快, 有啲消化唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆