上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 12:33 AM 發表

尋日先考完試.......

終於甩難ma~~~

同埋過多個禮拜就要返工..........

咁今晚又無王管~~~

咪放肆下lor~~~ =P :smile_13:
哦.......咁relex吓都係一件好事黎ge!!!!!!

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:35 AM 發表

又一個哥哥@@

計下計下....我突然多左幾個哥哥@@"
關你咩事...

講笑:smile_45:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:34 AM 發表

叫阿嫂.....呵呵呵(邪流丸笑聲)
咪發夢la 你...................... = =

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 12:34 AM 發表

你知嫁啦...心照啦:smile_13:
知道.............

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:32 AM 發表

係wo........唔見左哥哥幾日,佢去左邊呀?:smile_41:
佢有D野忙  應該星期日會上黎

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:36 AM 發表

知道.............
唉....慘過死:smile_42:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:34 AM 發表

好小問題姐,係你心情唔好呀?:smile_13:
佢今日比人插...仲要左郁右郁.....開心程度非筆墨可以形容

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:35 AM 發表

又一個哥哥@@

計下計下....我突然多左幾個哥哥@@"
我個個都叫哥哥架!!!!!!:smile_13: 只係一個稱呼姐...............

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:37 AM 發表

佢今日比人插...仲要左郁右郁.....開心程度非筆墨可以形容
-,-凸:smile_29:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:37 AM 發表

吓????咁慘呀!!!!!!!!!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆