上一頁下一頁
發新話題

轉貼: 時鐘酒店表列

收藏  |  訂閱
305  166.0k

係咪間間時鐘酒店都會比差佬查牌架??
有邊間係唔會架??咩時間係唔會查??早上?

引用:
原帖由 cucumberhk 於 2008-8-26 01:44 AM 發表

去過九龍塘的福苑酒店同異國風.

九龍塘福苑酒店, $245 / 3 個鐘. 有電動圓床, 浴缸可以兩個人坐到. 異國風好似係345 / 3個鐘. 有企缸同按摩浴缸, 但有的就只有按摩浴缸.
想問下福苑環境、隔音、清潔等等如何??
thx

引用:
原帖由 ilovejelly 於 2008-8-27 12:47 AM 發表

想問下福苑環境、隔音、清潔等等如何??
thx
係港鐡出口(不論係地鐡或火車)行過去福苑, 大約3-5分鐘左右. 環境同清潔都OK. 由於幾次去都係 lunch hour, 客唔多, 所以唔覺得嘈同都聽唔到其他客的聲音.

阿姐好有禮貌. 房里面有的舊的感覺, 但干淨. 張床會自動上上落落. 浴缸可以坐得落兩個人, 但個人始終唔係好放心, 所以都係企係度沖.

引用:
原帖由 cucumberhk 於 2008-8-27 01:11 PM 發表

係港鐡出口(不論係地鐡或火車)行過去福苑, 大約3-5分鐘左右. 環境同清潔都OK. 由於幾次去都係 lunch hour, 客唔多, 所以唔覺得嘈同都聽唔到其他客的聲音.

阿姐好有禮貌. 房里面有的舊的感覺 ...
感謝晒
遲下去下先
thx

Thanks so much !!!

引用:
原帖由 密行者 於 2008-7-5 02:22 PM 發表
i am surprised that no one talks about Eden
它是最佳的旅館。 我曾經經常去那裡。
木地板,時髦設計和非常乾淨。
在惠靈頓街道在LKF。

(抱歉,我不可能鍵入漢語語言,使用網上譯者)

哇哇哇好足阿@_@"  3Q

引用:
原帖由 cucumberhk 於 2008-8-24 11:10 AM 發表

上星期去左裕民坊的新X代, 舊樓, 外面真係.. :smile_39:  入到大廈入面都唔好得去邊.:smile_39:  入到X一X, 問吓亞姐可唔可以睇吓的房, 但阿姐就口黑面黑. 無得睇就算啦. 收費就 120 / 2鐘.

之後再 ...
搵唔到ga啦..我搵左好耐都搵唔到....
我都係去x麗宮多...新一x都唔會去...環境唔得...

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-8-29 05:31 AM 發表

搵唔到ga啦..我搵左好耐都搵唔到....
我都係去x麗宮多...新一x都唔會去...環境唔得...
型人兄有無去過雅仕賓館, 新九龍塘別墅 同 龍濤閣賓館? 呢三間得唔得?

引用:
原帖由 cucumberhk 於 2008-8-29 11:03 AM 發表

型人兄有無去過雅仕賓館, 新九龍塘別墅 同 龍濤閣賓館? 呢三間得唔得?
雅仕去過..不過都好耐前..我幾代前ex 就like去呢間...因d房光猛d(做o個陣咪又係要熄燈)
之後d ex都係去過1~2次...覺得冇下面o個間咁好喎...
新九龍塘別墅同龍濤閣賓館就未去過...聽人講(都幾個人)話o個度唔多乾淨.......(即係o個d..不過都係人講姐...)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆