上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-26 11:09 PM 發表

唔做D乜野呀:smile_41:
我意思係佢如果做番D野補救既可能有得傾,
一直我都好遷就佢比佢玩放佢在最高,因為我重視佢,只要佢對我係真既。
而家發生左懷疑,我既要求會提高番去正常程度,
佢如果仲行以前對我果套甘任性就咩都吾駛諗:smile_22:

引用:
原帖由 yiusinlung 於 2008-3-26 11:06 PM 發表
我都知道好多人用千金買傷心= =我都怕自己係其中一個,...但感情既野..又好難控制,我自己諗住搵佢坐下桌,玩下,最怕自己不能自拔- -
上面位師兄講得岩,睇定D先啦:smile_38:

引用:
原帖由 yiusinlung 於 2008-3-26 11:19 PM 發表
我第一次玩= =心智唔成熟- -'不過我都知囡囡唔會講心= =但......
囡囡會講心,係小D者:smile_39:

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-26 10:51 PM 發表

師兄:smile_27: 我唔反對大家沉船 我亦都係沉船者
但係你第一次出去玩完就覺得鍾意同條女玩:smile_27: 咁樣真係好危險嫁:smile_27:
建議你玩多幾次先 唔好條女對你甜言蜜語就咁易放下感情 咁樣 ...
你都沉船:smile_41:

我好少上黎呢個POST:smile_40:

今日路過此地,

第一次係呢版見到你

記得我嗎:smile_41:

咁我應該搵番佢玩?........

引用:
原帖由 yiusinlung 於 2008-3-27 00:21 發表
咁我應該搵番佢玩?........
唉.....:smile_39:
順其自然啦師兄

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2008-3-27 12:04 AM 發表

你都沉船:smile_41:

我好少上黎呢個POST:smile_40:

今日路過此地,

第一次係呢版見到你

記得我嗎:smile_41:
我點會唔記得你wo:smile_30: 大美人mandy姐

有時d女越好,就越唔忍心hurt佢咁深  

我北上但求三餐一篤,吊完緊係閃

引用:
原帖由 bigday1114 於 2008-3-27 04:57 PM 發表
有時d女越好,就越唔忍心hurt佢咁深  

我北上但求三餐一篤,吊完緊係閃
只係咁樣...有趣味咩:smile_41:

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-27 05:01 PM 發表

只係咁樣...有趣味咩:smile_41:
我有時會諗,可能甘先最幸福:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆