上一頁下一頁
發新話題

比個部門熟女經理乜左...update 14/1 p.57留反第1000個post比我寫

收藏  |  訂閱
919  369.6k

今日一早個熟女經理叫我一齊食lunch 然後再見客,到食飯時
一齊座的士去金鐘戍洒店食日本野,(五星級)食到一半左右,佢
羅份禮紛送比我,叫我拆理睇下鐘唔鐘意,我問:今日唔係我生
日,做乜送野我。
咁你要唔要呀!
靚女送一定要,多多都要。
比心機做,你第日大把機會上位,快D開理睇下鐘唔鐘意。
一隻Rolex Submariner 黑面,我成個人mark大囗咁望住佢,再
望下隻錶,咁重禮我唔敢收,我比返你!
咁你鐘唔鐘意呀,理款比較young D 岩後生仔多D,帶理睇下親唔親。
太貴重拉,我真係唔敢收……
跟住熟女羅起隻錶,再幫我帶係手度,做男人咁婆媽架,以後比心
機做。再係我耳邊講:下午你陪我行下街,我會同你上司講一齊去
見客。我淨係哦左一聲,隔左一陳再多謝佢、同話甘餐我請……
食完係太古廣場行,佢隻手全程嬌住我。(我覺得自己成隻鴨咁,重
要違反自已原則,同事好友唔食,個熟女重要係部門經理,唉…乜前
途都冇,我好鐘意理份工,以後唔知點死)到5點左右佢話累,問我上
唔上佢到座下,我知佢用意,收左隻勞就要做返D野,我問佢洗唔洗
買D野食,佢話有就咁座的士去,一入到屋佢以經忍唔住即刻同我打
車輪,D袋全部跌落地,由門口打到入房,仲一路除衫,甘次我主動出
擊,揸波巢野……69等,咁次唔同上次,我發現熟女D功夫好勁,前奏
都差D射,好在忍到,正式咪位理一招女上男下,佢條蛇腰扭得我好
鬼舒服,我隻手放係熟女痾尿位猛捽,佢D返應特別high 仲越叫越
大聲,水聲都聽到,就咁一招搞掂射野。(我自己同空姐都好鐘意
女上男下加捽痾尿位,佢話特別high)我訓係到熟女幫清潔之後,訓
係我隔理隻手揸住我JJ講:我想要多次.......
好呀!你要幫我起機,條野軟晒…熟女二話不說食腸揸蛋蛋蛋佢佢
手勢同口技真係冇得彈彈一陳間就起頭熟女再砌多鋪,完事後腳都
軟……
熟女問我去邊度旅行,我話日本,佢走去櫃到?左二萬多日元比我我
話上次用淨你?去用去多謝佢之後同佢食咪飯先走……理…唉…
到自在為止,我真係好似隻鴨……

等上位啦!:smile_30:

引用:
原帖由 日落尖東 於 2007-11-15 06:15 PM 發表
等上位啦!:smile_30:
就算上唔到位都有得上床。

引用:
原帖由 小書僮 於 2007-11-15 18:25 發表

就算上唔到位都有得上床。
總之努力向上啦!:smile_30:

回覆 #223 小書僮 的帖子

好呀......等我上多D 收多D

引用:
原帖由 cy246 於 2007-11-15 18:27 發表
好呀......等我上多D 收多D
好過妳份工啦!:smile_30:

哈.......哈.........
但現在要OT........:smile_13:

引用:
原帖由 日落尖東 於 2007-11-15 06:27 PM 發表
總之努力向上啦!:smile_30:
努力向前衝  像有金鐘罩  像有金鋼炮  殺敵過河  

引用:
原帖由 cy246 於 2007-11-15 06:30 PM 發表
哈.......哈.........
但現在要OT........:smile_13:
又要開波呀 ? :smile_38:

衝呀........殺呀..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆