上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.9k

引用:
原帖由 潮潮潮 於 2007-12-28 07:12 PM 發表

long:smile_39:
how long? how many cm does it over-cover your glan?

引用:
原帖由 干柿 於 2008-1-7 02:55 AM 發表
用手反到要唔要割??
用手可以完全反起包皮的話其實唔駛割...
當然, 要割都係冇問題既...

引用:
原帖由 jackinworld 於 2008-1-10 05:17 PM 發表

but i think it is worth the wait. much better than doing it in China
返內地割....唔係好信得過:smile_27:

引用:
原帖由 159263 於 2008-1-6 08:41 PM 發表
點解要割= =?割左有咩用
唔割又有咩問題?
割包皮主要有幾個因素, 例如包皮發炎, 包皮過長(Phimosis), 嵌頓性包莖(paraphimosis), 宗教信仰和個人原因.

有冇d唔駛2千蚊就可以割包皮既醫生可以介紹一下, thx

p.s. 要喺香港做果d

引用:
原帖由 orzorzorzorzorz 於 2007-12-13 11:08 PM 發表
我想問下
我平時唔起果陣,包哂皮
起果陣都係,但係我用手反到,咁有冇問題?
and
唔知點解反左後,龜頭會有d痛,i mean touch到d野果陣,個頭好乾
希望有人問到我
我個情況同你一樣咁洗唔洗cut

引用:
原帖由 割左包皮 於 2007-12-2 03:42 PM 發表

我諗 devil 佢同我差唔多吧,

沒有勃起時能完全反下包皮,露出龜頭,

但勃起後就因包皮長和包皮口窄而不能]

就算用手用力幫細佬反, 只會很痛,那包皮口會住個龜頭冠位好緊咁,

如果造愛後,包 ...
c 兄

我同你之前的情況一樣呀

但係我諗緊其實可唔可以由而家開始一直反下包皮

咁未唔洗係ML果陣反咁辛苦

又唔需要去割囉

我都係有未扯反到,扯左反唔到呢個問題
反左先扯又會超痛
但其實初初我係完全反唔到的
我都係上網聽人講,日日拉下拉下就得
呢家龜頭終於重見天日
但我呢兩年沖涼都日日反黎洗
但反左再扯都係超痛
有冇方法可以令反左扯旗都可以唔痛
同埋如果反左夾硬扯會唔會爆?

各位割過包皮的朋友,

我今年20嵗,3個禮拜前去私家醫院做包皮手術,以架恢復得幾好,D綫頭都掉佐幾多,但係仲有3個綫頭未掉,豎住係度,唔舒服,有時會同底褲摩擦。請問你地當時有無哩种情況?甘你地點處理啊?Thanks!

自從割完包皮後, 條jj好似大左咁~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆