上一頁下一頁
發新話題

三姊妹+1朋友仔聯 post 想招男仔聊天~~(del 左lu... 你太遲啦~~hehe)

收藏  |  訂閱
5.0k  130.9k

引用:
原帖由 ξCHERRY 於 2009-4-29 03:11 AM 發表 查看引用來源
呢度大把仔啦..
報到:131:

引用:
原帖由 ξCHERRY 於 2009-4-29 03:09 AM 發表 查看引用來源
你做看更架?
咁你都知:032:
公司好細,咩都要自己黎,當然要做看更
秘書又係我,聽電話又係我,做野又係我,老細都係我

引用:
原帖由 leftd7411 於 2009-4-29 02:56 AM 發表

嘩,咁似軟飯王o既...
我令一願佢食軟飯.......
有次我同我X同成班FD 一齊~係1個朋友屋企玩~
玩玩下~
我X, 另1個男仔~加1女仔入左房......
之後..... 另1個男仔出返黎~
我X冇出~!!!!
之後過左一陣~~~佢地出返黎...
我就汁問佢~
佢仲要答我....明知你都要問~...:029: :029: :029: :029: :029: :029:

:035: :035: :035: :035:

等add 中

[email protected]

引用:
原帖由 wilson66688 於 2009-4-29 03:12 AM 發表

低b妹   有無fb   xanga ar ???
我同我X 分左手之後....
就全部DEL 晒~!!!!!!!!!!!!!!!!!:028:
唔想再見到個衰人~
同知個衰人D野..

引用:
原帖由 低b妹 於 2009-4-29 03:13 AM 發表 查看引用來源

玩玩下~
我X冇出~!!!!
我就汁問佢~ ...
咁大膽??

引用:
原帖由 低b妹 於 2009-4-29 03:13 AM 發表 查看引用來源

玩玩下~
我X冇出~!!!!
我就汁問佢~ ...
當你冇到..
你應該拉個男仔扮入到開房..!!!
一定嚇死佢

引用:

玩玩下~
我X冇出~!!!!
我就汁問佢~ ...
唉.............

引用:
原帖由 yomanman1 於 2009-4-29 03:11 AM 發表 查看引用來源

佢唔要你..大把好過佢既男人要你呢..
軟飯既男人唔捱得幾耐
咪係,呢度任何一個都好過佢,起碼異口同聲話佢唔好ah.

引用:

玩玩下~
我X冇出~!!!!
我就汁問佢~ ...
甘堅?????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆