上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.1k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-28 09:35 AM 發表 查看引用來源
晨早一支煙, 好快會升仙~ :025: :122: :122:
哈哈,番工前check mail ma~~~
hehhe~~ I'm also smoking now~~~

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 09:39 AM 發表 查看引用來源

hehhe~~ I'm also smoking now~~~
我返到公司啦~ :096:
其實我唔食煙架
只係在呢度扮型之嘛~ :122:
你都戒煙啦~ 健康D架~ :036:

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 09:39 AM 發表 查看引用來源

多謝你咁早來探我地丫~ :036: :036: :036:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-28 09:42 AM 發表 查看引用來源

多謝你咁早來探我地丫~ :036: :036: :036:
haha~~上網順便睇下樓主有冇approve 我ma~~

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 09:54 AM 發表 查看引用來源

haha~~上網順便睇下樓主有冇approve 我ma~~
你幾點返工丫~
又要上大陸嗎??

天氣真係好好呢~

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-28 09:56 AM 發表 查看引用來源

你幾點返工丫~
又要上大陸嗎??
正常唔駛見客就朝九晚五,
不過我係度做左都四年la~~而且係Sales位,
只要交到數, 可以唔使返公司~~

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 10:30 AM 發表 查看引用來源

正常唔駛見客就朝九晚五,
不過我係度做左都四年la~~而且係Sales位,
只要交到數, 可以唔使返公司~~
唔洗返公司咁好既~ :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-28 10:35 AM 發表 查看引用來源

唔洗返公司咁好既~ :023:
Haha~~ 因為我係個有數交比公司的催銷員ma~~:098:

有關抗豬流感既措拖推出左,請大家上總壇了解細節。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆