上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

過兩日過馬交探你班~

引用:
原帖由 hkzanu 於 2006-9-20 01:28 AM 發表
摩德納轉左盤..............受平/半咪幾抵?
都係轉左唔係好耐,或者可以講係某幾間做受讓平半低水,好多間都仲做緊平手高水,所以受讓理論上係唔錯,但低水囉,如果只買主勝咁比較就唔好,但係買亞洲盤黎講比起受讓平手就會好,至小拎住半個盤開波,不錯的!:005:

西野兄~~~~祖雲客埸win盤得唔得?:022:

引用:
原帖由 idsam 於 2006-9-20 01:30 AM 發表
那这样,你POST6场的话,我落个6串22 机会是不是很大啊?
機會比起6串1當然會好一點,相對地用既本錢亦都多一點,所以過關前先想好巴打係想要D咩先考慮過關注數!:005:

引用:
原帖由 rugalman 於 2006-9-20 01:31 AM 發表
西兄點睇今晚賽事啊,有冇小小心水呢~? 謝謝
今晚除左意乙之外,因為小弟跟開幾條線馬會不作受注,所以沒心水提供!:005:

引用:
原帖由 sorfai 於 2006-9-20 01:36 AM 發表
過兩日過馬交探你班~
說真的先好,不要玩弄我^^~,最多小弟買定幾盒杏仁餅比你做手信!:005:

谢谢你啊西大哥,你是不是23 号就会出POST啊?

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 01:43 AM 發表

說真的先好,不要玩弄我^^~,最多小弟買定幾盒杏仁餅比你做手信!:005:
講真wo
我都想去澳門見下你
不個去都唔好帶咁多錢去啦=.=
費事又賭
你鍾唔鍾意賭嫁?

引用:
原帖由 coo_la_la_la 於 2006-9-20 01:37 AM 發表
西野兄~~~~祖雲客埸win盤得唔得?:022:
雖然作客,但係睇返近績,鬥志,對手,平平安安開客勝應該冇乜難度,至於你話讓到一球,球半,呢度小弟都覺得應該唔會有問題,對手係哥東尼,雖有主場,但面對祖雲達斯2個狀態大勇既前鋒,輸2球唔出奇,高水搏得過!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆