上一頁下一頁
發新話題

[原創] [更新無限期延遲]Fate/stay night,Fate/hollow ataraxia專區

收藏  |  訂閱
803  487.3k

引用:
原帖由 kaka220066 於 2006-2-15 13:41 發表
有其他ending攻略嗎???????????????
有Fate和U.B.W
而H.F你要的話今晚post吧

引用:
原帖由 藍寧 於 2006-2-15 02:06 PM 發表

有Fate和U.B.W
而H.F你要的話今晚post吧
你個ubw下面有hf攻略wor

引用:
原帖由 cmc36 於 2006-2-16 03:45 發表

你個ubw下面有hf攻略wor
嗯,不過而家分番好喇

引用:
原帖由 藍寧 於 2006-2-14 02:03 PM 發表

可能...
1.可能要日文先玩到
2.要免CD

1.日文可以用Microsoft AppLocale Utility來開
詳情請參考http://forum.188channel.com/viewthread.php?tid=1350047
2.我沒免CD程式
因為我的fate好像沒免CD的問題

我都係用 applocale 黎裝 ,一路裝都冇事,但裝到最後佢有個 error,類似話唔可以係卓面建立一個 folder 咁上下
禁完確定之後都冇咩野,之後佢就裝完,問你 quit 左個 installations 果陣順唔順使 run埋 fate
禁 run 之後, fate 就可以 run到
但當你唔玩,close左隻game之後
再開番隻game,就有 error,開唔到

我用虛擬光碟的..所以應該唔洗免CD..

thnak you for sharering ....nice game...

引用:
原帖由 alan_cheung 於 2006-2-16 08:24 PM 發表

我都係用 applocale 黎裝 ,一路裝都冇事,但裝到最後佢有個 error,類似話唔可以係卓面建立一個 folder 咁上下
禁完確定之後都冇咩野,之後佢就裝完,問你 quit 左個 installations 果陣順唔順使 run埋 fate
禁 r ...
你再開果陣有冇用applocal ?

謝東閔

楼主这里好像还没有fate线的14日翻译,我把大陆的某位大大翻译的14日转成了繁体中文作为附件传上来。
各位看一下行不行。

附件

fate saber線14日翻譯.txt (71.13 KB)

2006-2-17 17:20, 下載次數: 233

第三隻cd有d問題orz...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆