上一頁下一頁
發新話題

akitty換妻4P#1#47#86#144#223#345完~#569小小晨操

收藏  |  訂閱
732  220.2k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-5 03:55 PM 發表 查看引用來源

sorry。岩岩來M。
無得搞
引另一半,等佢無得入,釣佢引

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-5 18:41 發表 查看引用來源

🤫🤫🤫🤫噓。吾準甘大聲講出去嫁
做返夠皮

半夜訓著左教2/3點左右,
我比人踢左一腳頭。。無錯,係用腳踢左我頭一下,醒左。
然後就聽到隔離講
kate:望下佢有無醒??我吾小心踢到佢一下
老公望一下我搖左我一下:始乎無,我地再細聲啲。。
我微微張眼望下佢地2個。
我老公同kate居然係度女上男下69緊,
我岩岩比kate隻腳踢到一下就係甘解。。
老公幫kate係度口交緊啜啜,2隻手又抓住個patpat。。
kate係度幫我老公含緊,佢地似乎想繼續瞞住我搞野。。都吾知搞左幾內。。

之後老公推開kate,想kate坐落去棒棒度
kate:吾好啦,張床會郁會整醒kitty嫁。
老公。我地入廁所??
kate:嗯!
然後我當然知道佢2個落左床啦~
kate:吾好關門啦,聽住佢地有無醒呀~
然後都係一輪啜啜錫錫既聲,吾知道佢地啜緊邊個錫緊邊度啦~
之後就梗係聽到一啲好細聲既呻吟聲啦~
呢個時候,我都落左床,行近廁所,
諗住偷望一下佢地做到咩地步。

裝一裝,2個都背向我,kate一隻腳企,另一隻腳被我老公扶住左,老公企係kate後面,後插緊kate。

我咳咳乾咳左一聲,佢地即刻扮野分開:做咩吾預埋我。。哦,而家鐘意玩偷情??就係老婆隔離屌第二個係咪??
老公:吾係,甘見你訓左嘛
kate:我未訓得著,我搞先既。之後佢硬左,我含下就變左甘囉~
我:甘而家有我就吾繼續係咪??
kate:吾係,但驚整醒埋kit。。吾想預佢,我仲嬲緊佢。
老公:一係我地過返我地房,由kit係度訓囉~
我:都好咼。。。

然後我地癲到,都無望門口出面有無人,有無閉路電視
3個光脫脫既,打開門就衝左出去,跑左過隔離房間開門就入房,短短幾米路者。。

入房之後,由於得返我地3個又吾驚嘈kit。
老公即刻就攬返住我嘴我。。
kate就坐左係地下係度含老公既棒棒。。
含下含下,我推左老公落床。
我都上埋床繼續同老公濕吻,kate就應該頭先被我打斷左,而家吾夠喉。。
老公一上左床,kate就立即騎左上老公度。。
扶住棒棒就坐左落老公度。。
我見老公甘舒服甘enjoy,成個皇帝甘,
有啲睇吾順眼,然後我都一下坐左上老公度,
等老公品嘗一下我妹妹為我服務一下。
老公在下,上面啜緊我妹妹,下面又有kate自動波係度郁緊,
我同kate你眼望我眼,好快我地2個都攬埋左一齊,
錫錫嘴,摸摸腰,然後卒下linlin甘。。
老公好嘆,嘆夠啦,就推開左我,我訓左係隔離,
然後老公就拉kate埋自己身,
繼續女上男下,攬住kate甘,下身起勢甘向上頂向上插。。
啪啪啪既聲,kate嗌曬吾好既呻吟聲。。成間房都係。
我托住頭訓係隔離望住老公攬住kate瘋狂抽插之後中出埋kate,
之後2條友仲吾捨得放開分開,繼續攬住左一齊係度喘氣

我:抖夠未呀?好舒服呢?
老公:嗯…好正。好爽
kate:哈。你老公好勁,好正呀~
老公:你都好正,好好屌。
kate呢個時間先起身,行入廁所清潔:你吾好講呢啲啦,你睇下kitty,面黑左啦,快啲氹返佢啦~
老公:做咩呀?無你份?嬲啦??
我:無呀~無嬲呀~而家吾想搞啦咼。
老公:好啦,吾好嬲啦~
我推開想掂我既老公:吾呀。你搞kate得啦~kate好屌呀嘛。我夠識得過返去搞kit囉~

跟住我諗住起身過隔離房啦~
老公又即刻起身,㩒返低我落床
左手捉住我2隻手高舉過頭捉實左,
右手分開左我隻左腳,
然後濕濕半軟,又有精又有啲分泌物既棒棒,
就放左入我本身已經濕既妹妹入面
我:放開我呀,吾做呀~你都屌第二個都吾硬囉,放開我呀
老公:收聲呀靚妹,乖乖地聽話,吾係有排你受呀~
我:放開我呀強姦呀~嗯
老公訓埋落來錫我濕吻我封住我嘴

kate係廁所清潔完行返出來:原來你地平時都玩呢套嫁??玩角色扮演??扮強姦??

老公同我都吾得閒答佢。。
老公一邊錫一邊插插。。
我:呀~呀~吾要呀。衰人。。
老公插下插下。。吾知點解棒棒又再次硬返。。
kate就直接坐係床邊望住我地做。。
老公插到我喘曬氣,之後趁我無乜力,就調轉我身,
變返做狗仔式後入,繼續抽插,
再用右手拉我左手,然後左手揸我胸。。
再繼續,雙手拉我手向後。
我吾知道點解,愈來愈鐘意呢個姿勢,
雖然有時拉到我隻手好痛,
但甘樣拉住我手拉起我個上身,
然後捧棒繼續甘插呢,真係好舒服插到好入。。

甘樣抽插過百下,終於我都來高潮,老公都射第二次射左係我妹妹入面。。
射完我已經攤係床無力,kate就爬過來,幫老公含含啜乾淨啲精精。。
我地坐係床休息左一陣,係度諗不如吾好過返去房,
就甘係度訓都無所謂啦~都3點幾就快4點
不過最尾都係過返kate間房。又3個光脫脫速度返過隔離房
返到房上床,吾知做乜要訓我大脾,然後kate又訓老公大脾。
然後我地細細聲係度傾下咸計,講下啲咸濕野甘就訓著左嚕,第3Q完

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-5 11:09 PM 發表 查看引用來源
然後就聽到隔離講
老公幫kate係度口交緊啜啜,2隻手又抓住個patpat。。
kate係度幫 ...
完結篇?
呢個結尾同第一篇開頭有d似wo
但睇黎kit唔會咁輕易放過你wo
台灣之旅竟然無口爆顏射

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-5 11:09 PM 發表 查看引用來源
然後就聽到隔離講
kate係度幫 ...
你老公半夜仲黎多2q,本身咁勁定加埋食藥?🤭

引用:
然後就聽到隔離講
kate係度幫 ...
最緊要大家開心,無hard feeling....Kate 應該嬲佢老公一至兩日,之後繼續happy。

被踢醒,笑左,你老公真係盡情玩到夠,你地如果再去台灣,再玩機會好大

你老公的體質非常強健。

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-10-6 06:37 AM 發表 查看引用來源
被踢醒,笑左,你老公真係盡情玩到夠,你地如果再去台灣,再玩機會好大
nonono。。再去都吾會比老公同佢地再撞埋一齊。
話左無第二次就係無第二次。
老公自己應承我既,同埋台灣返來到而家,
佢都一直無再提起無再問過kate啲野。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-6 07:25 AM 發表 查看引用來源

nonono。。再去都吾會比老公同佢地再撞埋一齊。
話左無第二次就係無第二次。
老公自己應承我既,同埋台灣返來到而家,
佢都一直無再提起無再問過kate啲野。。 ...
有時d野試過就算 當滿足過佢願望
覺得佢都識趣唔會再講
再講 你十項全能 ☺️服侍周到
 佢應該好心滿意足

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆