上一頁下一頁
發新話題

主人調教我踏上3p之路 (更新)#282東京夜店 #1第一次 #54第二次 #229 mff #P.11長腿相

收藏  |  訂閱
318  69.0k

引用:
原帖由 gum717 於 2019-3-27 05:36 PM 發表 查看引用來源

比D幻想空間都得掛
幻想可以嘅~但真係想挑戰主人響我心目中嘅地方呢~就無可能lu

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-3-27 05:33 PM 發表 查看引用來源

係呀, 有啲師師真係好可愛, 我之前都有出過主奴post,

跟住收到好多PM話要點樣屌我插我呢隻死淫奴,

又send好多侮辱既說話鬧我,

我只有淡淡咁回應, 問佢係咪對男人屎眼有興趣 ...
😭😭😭我都收到啲話我嘅野......超唔開心~

引用:
原帖由 Joellcc 於 2019-3-27 07:11 PM 發表 查看引用來源

😭😭😭我都收到啲話我嘅野......超唔開心~
又冇咩要唔開心既, 可能有啲人唔知, 隻奴只想對住主人先可以咁冇尊嚴同埋表現得咁淫賤, 而唔係對住個個都得

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-3-27 07:12 PM 發表 查看引用來源

又冇咩要唔開心既, 可能有啲人唔知, 隻奴只想對住主人先可以咁冇尊嚴同埋表現得咁淫賤, 而唔係對住個個都得
完全正確!!!!!!感動!!!無主人咩都唔得

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-3-27 05:33 PM 發表 查看引用來源

係呀, 有啲師師真係好可愛, 我之前都有出過主奴post,

跟住收到好多PM話要點樣屌我插我呢隻死淫奴,

又send好多侮辱既說話鬧我,

我只有淡淡咁回應, 問佢係咪對男人屎眼有興趣 ...
😆😆😆
你同佢講你通常係屌人嗰個嘛

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-3-27 07:38 PM 發表 查看引用來源

😆😆😆
你同佢講你通常係屌人嗰個嘛
算啦, 連我既文內容都冇睇就話想做主人, 想屌人, 跟本冇心機同佢吹水或者解釋

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-3-27 07:44 PM 發表 查看引用來源

算啦, 連我既文內容都冇睇就話想做主人, 想屌人, 跟本冇心機同佢吹水或者解釋
我見到呢啲就會好氣頂

引用:
原帖由 Joellcc 於 2019-3-27 07:50 PM 發表 查看引用來源

我見到呢啲就會好氣頂
可能你係女, 啲人講到話要點玩你點插你, 話你幾淫幾賤你會好嬲

但我係男, 我睇到真係得啖笑

近幾日激到主人彈彈下,所以出返篇mff先😜

試過幾次mmf之後,主人想同我試mff,今次都係主人搵返黎嘅,叫佢做K喇,主人怕我對住K怕羞,唔夠主動,所以訂咗間日本餐廳,包咗間房,希望大家食下野傾下會relax啲。

我首先到咗餐廳,無幾耐主人帶住K入黎,K原本想坐主人隔離,主人示意佢坐響我身邊。果晚天氣比較凍,加上我係冷血體質,一件鬆身露膊大冷衫,配白色超短褲,入面真空,我凍到要披住件外套。K主動同我打招呼,我第一眼望到佢,覺得佢好nice好健康(不過完全唔似係主人杯茶😜)佢主動幫我除咗件外套,佢一望我件衫,就話我件衫同佢果條裙好似,而條裙係剛才主人買比佢響車度換嘅......(我頂佢,🙄🙄示威咩!主人買裙比佢好叻咩!係佢著衫唔合主人心意咋!)

主人:我地啲眼光好似
我:係呀!我最了解主人心意(超!超!超!)

主人出去點咗枝酒同野食,就返返入房,K好主動咁摸我大腿,抱住我話我好凍,因為唔係第一次mff,所以我都好自然。我地等到啲野食黎晒之後......K主動錫我,佢慢慢咁由嘴錫我胸口,手慢慢伸入我褲腳。我捉住佢,同佢打茄輪,我隻手摸到佢胸部,女仔摸女仔嘅感覺有啲奇怪,但都好舒服,我地兩個都好溫柔,我隻手開始摸去佢鮑魚度,佢亦入侵咗我......主人望到我地兩個,已經忍唔住走過黎......佢坐響K身邊,我同主人兩個,一個摸佢個胸,一個指插佢,佢開始叫。

K即時拉開主人嘅褲鏈,伸手去摸主人嘅巨龍,K另一隻手不停指插我,我忍唔到響度呻吟.......主人聽到我淫叫,佢抱起咗K,將佢嘅巨龍插入,K即時停止指插我,我就負責服侍K飲酒,主人插咗佢兩下就抽返出黎......然後我地3個就繼續食野,我同K兩個不時摸下大家,主人睇到都好開心!

去到酒店,我先去洗手間,一出去,就見到K摸住主人嘅巨龍,果一刻我好唔開心,見佢地兩個咁開心,我好呷醋😭我走過去主人身邊,響主人耳邊慢慢錫落去,錫到去主人嘅lin頭(主人好敏感~)主人望坐我地兩個服侍佢,佢好enjoy,K叫主人先去洗澡。主人入到去沖涼之後,K突然向我進攻,佢不停咁錫我小鮑魚,伸條脷入去小洞洞,我不停咁叫,好舒服,由於我叫得太淫太大聲,主人竟然響廁所沖沖下涼走咗出黎(主人最鍾意聽我叫)

K:你聽到佢叫忍唔住?
主人:係,佢叫得好正
K:咁我地一齊沖喇

我地3個響浴室互相沖涼,大家不停咁摸對方,3個人抱埋一齊......主人嘅巨龍不停咁磨我同k嘅洞洞,攪到我地兩個濕闈.......玩咗一陣,主人先行出房.......

我同K互相抹身之後就行出去,我地兩個一上床就互相錫對方身體,K不停用手指快速地抽插我,我淫水流晒出黎......

我:呀......唔好.......唔好........
K:點解你咁濕嘅?
我:因為你囉~宜家到你

我轉身將K壓響床上,我慢慢由佢嘅腰奶落去佢鮑魚,由於我同佢都係無毛,所以錫得好順,佢開始不停呻吟......主人走埋黎我地度,一隻手嘅手指插入我度,另一隻手不停摸佢個胸,我同k一齊淫叫,主人聽到好high,K用口含住小主人,小主人響K嘅口不停出出入入,主人個樣好enjoy,而佢嘅手指依然無離開過我嘅小洞,所以我嘅呻吟聲無停過.......

主人推開咗K,一野插入咗我流晒水嘅洞洞,我不停叫,主人要我繼續奶k嘅小鮑魚,我同K嘅叫聲始起彼落......主人離開咗我,戴上套套,插入咗K嘅洞穴.....

主人:正唔正?
K:好正呀~呀......呀.......好爽......好爽.....

我就繼續同K打車輪......K忍唔住手指又插入我度......

我:我要.......呀........唔好.......呀.......
主人:你係咪想要我!
我:係.......呀......主人.......

小主人離開咗K嘅濕洞,脫下套套,大大力咁插入我已經流晒水嘅淫洞入面.....

我:主人......屌我呀.......呀.......大力插.....
主人:我要屌死你!

主人一邊不停咁抽插我,一邊用手指快插K嘅洞穴,我同K兩個都不停狂叫,被主人一輪狠狠嘅抽插下......我已經忍不住.......而主人暖暖嘅精液亦餵飽咗我.....😌😌

之後,主人去沖涼,我同K繼續響床上面休息,我地兩個都回味緊主人嘅衝勁......到我沖完涼出黎,我聽到K同主人講......我真係好正,好敏感,好多水,好淫......主人聽到笑住話係😜

補充:希望如果有師姐/妹有興趣試下,可以pm我😜不過......唔使諗住可以將我嘅主人變做你嘅主人...😜😜

師妹對腳一流..引死人啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆