上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  206.0k

引用:
原帖由 steinjack 於 2018-8-25 08:39 AM 發表 查看引用來源
應該是之前在黃近南街中蛇,女女另開爐灶。有件C8/9不錯。
去看看先

有沒有店名提示:smile_13:

引用:
原帖由 大jer明 於 2018-8-25 08:06 AM 發表 查看引用來源
ching試左紫花對面邊個50+?:smile_30:
係咪著紅衫果個?個樣麻麻,波大,塊西d皮好滑。:smile_44:
界街轉出荔枝x道交界--綠色招牌:smile_44:但尋日行過,好似唔同左人。:smile_45: ...
探子老友回報, 有一個只有49:smile_44:

引用:
原帖由 steinjack 於 2018-8-25 08:39 AM 發表 查看引用來源

應該是之前在黃近南街中蛇,女女另開爐灶。有件C8/9不錯。
師兄係咪講緊金色頭髮果個五月花師奶

引用:
原帖由 007star 於 2018-8-25 10:58 AM 發表 查看引用來源
探子老友回報, 有一個只有49:smile_44:
有一個只有49:smile_41:

引用:
原帖由 大jer明 於 2018-8-25 08:06 AM 發表 查看引用來源

ching試左紫花對面邊個50+?:smile_30:
係咪著紅衫果個?個樣麻麻,波大,塊西d皮好滑。:smile_44:

界街轉出荔枝x道交界--綠色招牌:smile_44:但尋日行過,好似唔同左人。:smile_45: ...
明師兄。入去有成3個。試左個细细粒的。白衫短牛仔褲。我话我55歲。佢就话自己50歲。不過就慢慢玩。吾趕客。其實兩魚要求差吾多啦。唸住一陣去界街荔道試埋果間。反來再報膠。

引用:
原帖由 Bearpop 於 2018-8-25 12:08 PM 發表 查看引用來源
明師兄。入去有成3個。試左個细细粒的。白衫短牛仔褲。我话我55歲。佢就话自己50歲。不過就慢慢玩。吾趕客。其實兩魚要求差吾多啦。唸住一陣去界街荔道試埋果間。反來再報膠。 ...
ching兩日去兩間,都幾多米精用。
今日午前行過紫花對面紅招牌,一個人都無晌下面。

大J明按鐘咪得。

引用:
原帖由 大jer明 於 2018-8-25 04:25 PM 發表 查看引用來源

明師兄。界街轉荔道六招牌個間。行過兩次等左好耐都冇人!唯有去轉彎大排檔側個間。点知中伏。按都未按就要我開大。吹兩野就骑上去系甘坐……吾夠3個字玩完。3鱼。按又冇。油冇推。大家小心呢間。只好天日先再去界街荔道六招牌個間。希望天日有人。

引用:
原帖由 大jer明 於 2018-8-25 04:25 PM 發表 查看引用來源

话事话!头先行好多间舖面都毛人?
奇??系咪甘日假期?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆