上一頁下一頁
發新話題

人妻再次回憶旅途上的一夜情

收藏  |  訂閱
225  27.1k

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-20 07:09 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄~ 我唔知原來有呢D技巧0架,我會記住0架喇,等我下次試吓....... 正確嚟講,係等佢下次想做0既時候,希望佢肯同我試吓~
其實點解你要到等他, 你可以嘗試創造機會去引誘他, 反客為主.

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-8 01:49 AM 發表 查看引用來源
當年出過一次 post,唔知大家仲記唔記得我 : http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=25997201

當年因為一D事無寫落去,嗰時都希望唔會再上嚟寫,結果我都係返咗嚟,希望各位師 ...
睇埋妳上一篇,有咩揾人吹下水,唔好收埋,會好辛苦。

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-8 02:38 AM 發表 查看引用來源

當然啦,得唯一一次~ 而且C 嗰個滿足樣,令我好有成功感,同埋佢不停話我波波好大,睇住佢唔停手咁搓我對波波,又啜又lam,佢由眼神到表情同動作都流露住一種愛不釋手0既感覺~ 從來都無人向我表達咁欣賞我 ...
乜得妳咁客氣,細細地。。。

引用:
原帖由 陳倉 於 2018-1-18 12:47 AM 發表 查看引用來源

DIY完我直頭有一種「點解我要咁折墜」既感覺:smile_39:
師兄又唔好講到折墮咁慘,不過我真係會覺得:"乜我咁差咩?" 心入面又隱隱然覺得: "I deserve better~" 咁囉~

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-24 11:55 PM 發表 查看引用來源

師兄又唔好講到折墮咁慘,不過我真係會覺得:"乜我咁差咩?" 心入面又隱隱然覺得: "I deserve better~" 咁囉~
唔緊要啦,夫婦除左Sex,都有好多野可以維繫

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-19 09:32 AM 發表 查看引用來源
師妹係咩讀文學,有畫畫之類,鍾意藝術架:smile_40:
我唔係讀文學,以前有學過吓畫油畫,依家無畫嘞,都有時鍾意睇吓藝術展覽,不過主要係鍾意classic,modern art 就唔啱我~

師兄做乜問起呢D?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆