上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  40.0k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-10-26 04:22 PM 發表 查看引用來源

讚成!令型爸沈船嘅故事,好吸引喎!究竟乜嘢令佢向下沈?個女主角做咗d 乜呢?內心世界又係點?.....真係有排分享,我哋有排追
沈船事件真係好想知!
我地等型爸分享

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-10-26 04:22 PM 發表 查看引用來源

讚成!令型爸沈船嘅故事,好吸引喎!究竟乜嘢令佢向下沈?個女主角做咗d 乜呢?內心世界又係點?.....真係有排分享,我哋有排追
講真,沉左就係沉左,唔需要理由原因。呢家野,不嬲都係無理性可言。

引用:

係,正所謂唔怕神一樣既對手,能令型爸沉,呢位一定係女神.:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-10-26 04:31 PM 發表 查看引用來源

係,正所謂唔怕神一樣既對手,能令型爸沉,呢位一定係女神.:smile_34::smile_34:
都係架……

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-26 04:07 PM 發表 查看引用來源

果次? sam兄,好文不妨開心share下!
叫佢寫啦!XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-26 04:12 PM 發表 查看引用來源

唔係啦,比起你地2Q3Q,小弟真係自愧不如。
其實2Q3Q快,係無意思架:smile_39::smile_39:......
但1Q耐,先至係皇道架嘛~~~~:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-26 04:36 PM 發表 查看引用來源

叫佢寫啦!XD
邊個「佢」?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-10-26 04:08 PM 發表 查看引用來源

SAM師兄,麻煩講下昏死前發生D咩?我比較有興趣知,HAHA
果次我飲醉咗,都唔係好記得。XD

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-10-26 04:10 PM 發表 查看引用來源

好好笑,大家同我一樣,爬文時個亮點落在「商天娥」這點上。你哋話女人樣貌幾重要呢?!?
男人唔重要嗎?
咁又係,有錢,就算幾樣衰都大把女人。😂😂😂

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-26 04:17 PM 發表 查看引用來源

無啦,小弟文筆唔好,打完搵老婆校對左幾次先敢post,費事失禮街。

但係Post完唔知點解要訓廁所。有無人知點解?
唔緊要啦!隻耳仔還安好健在啊!XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆