上一頁下一頁
發新話題

名留在大陸夜遊見趣(一)水景老伯

收藏  |  訂閱
271  24.4k

廿幾三十歲好危險,搵老公年齢,小心甩唔到身

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 8/11/2017 07:27 PM 發表 查看引用來源
廿幾三十歲好危險,搵老公年齢,小心甩唔到身
依家喺講媾良家婦女定職業女性先.....
我day one就一定響我有老婆,纯玩性質,金錢交易,互不虧欠...
仲有..歡塲之地揾老公,佢有病呀!

又唔係住係大陸,電話隨時可轉,上得幾多身?

引用:
原帖由 edward906fai 於 2017-10-26 03:36 PM 發表 查看引用來源

你會唔會逐個櫃桶打開睇?
我就唔會,不過公眾場所就難保比人偷嘢!
除非佢有搵服務員時時幫下手睇住!

引用:
原帖由 小胖 於 2017-10-26 05:23 PM 發表 查看引用來源
其實的亞伯可能係:
1.仔女大晒,又有閒錢,個老婆又老又已經真係變咗亞婆,亞伯踎係骨場因為有很多年輕貌美骨妹,重拾昔日
2.個老婆死撚左,仔女唔理佢,唯有流落骨場,總比住老人院等死好
如果係第一樣就好唔應該啦!佢都咁老重掉低個老婆自己走去住骨場。
你話係第二個理由都或者講得通。

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-11-8 06:33 AM 發表 查看引用來源

人不風流祇為貧.....你唔見大把有錢佬娶個明星都出去偷食咩,男人唔會話家有美艷嬌妻就唔会出去玩,貓兒愛腥,舉世公認...
至於點解比錢唔玩靚妹仔,人口味会隨年齡改變,當我玩咗30年靚妹仔後,我 ...
你所講有錢就一定會忍不住到外面玩女!這個我也認同但依家講緊年
紀去到花甲!
仲有你所以唔玩靚妹仔唔係唔鐘意青春貌美的body,
正解係到咗你依家年紀知道靚妹仔都唔So老伯,
就算屈就收錢比你瞓佢一瞓都唔會點去交D戲比你
仲分分鐘比氣你受㖭!所以漸漸形成
D老伯就只敢嫖大媽囉!再唔敢搵幼幼!
果D之林、笑芬!其實依家都已經可以算係嬋!
我就一定唔會上!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-11-10 11:20 AM 發表 查看引用來源

你所講有錢就一定會忍不住到外面玩女!這個我也認同但依家講緊年
紀去到花甲!
仲有你所以唔玩靚妹仔唔係唔鐘意青春貌美的body,
正解係到咗你依家年紀知道靚妹仔都唔So老伯,
就算屈就收錢比你 ...
芝琳都仲系30+:smile_41:三十年前就系:smile_30:
對50+大媽興趣好大!:smile_38:

763估唔到升得咁快,唔知破唔破到高位!!

引用:
原帖由 itemwah2 於 9/11/2017 09:19 PM 發表 查看引用來源
763估唔到升得咁快,唔知破唔破到高位!!
破位容乜易呀....企鵝日日都破位,成班嘍囉跟尾隻隻富貴,今日北水横流,我呢幾年都喺食北姑人妻咋!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆