上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.1k

引用:
原帖由 supermanjack 於 2017-11-15 12:13 PM 發表 查看引用來源

咩價位
2樓泰骨可以去三次

引用:
原帖由 LaTaSa 於 2017-11-15 09:46 AM 發表 查看引用來源

唔知道是不是二樓;店名係個人名
二樓泰式隔籬嗰間史巴係嘛?:smile_38:

引用:
原帖由 呂布小子 於 2017-11-15 03:50 PM 發表 查看引用來源

二樓泰式隔籬嗰間史巴係嘛?:smile_38:
真係唔記得是否2樓。係記得店名係個人名

引用:
原帖由 LaTaSa 於 2017-11-13 03:38 PM 發表 查看引用來源
頭先膽粗粗去了大夏裡其中一間。並非講開的泰式。灣仔區知道係貴。只因為一時身痕。大概描寫:足中;環境不錯;沖涼房居然係同隔離房share,一個toilet倆度門;當然店家會分配,否則倆個麻甩佬玉帛相見。過程係極度盡 ...
ching可否講多少少?方面定位。

引用:
原帖由 worker2014 於 2017-11-15 07:57 PM 發表 查看引用來源

ching可否講多少少?方面定位。
一路爬帖 應該估到下

昨天到三樓按摩,入到房同師傅講去SHOWER,回來穿好褲上床,姐姐係咁講(You are strong)(are u everyday to sport)(我回佢YES EVERYDAY SPORT),舖毛巾按一會背,跟住落油推背,姐姐將條紙底抽到大脾(心裡啊了一聲,心講不如你除曬佢),姐姐係咁推,PAPA勁推,之後準備按腳,咁同泰姐姐講「Remove the under, please),姐姐好快咁將條紙底除左,還在耳邊笑住講(Nude Massage),跟住按腳,唔知有意無意係咁HIGH到袋袋同弟弟,轉身按前面,用毛巾遮住弟弟推,推下推下HIGH 下HIGH下弟弟都外露,姐姐無理照推,益曬姐姐................,不過只HIGHHIGH毛毛我...........小小咸,多多趣........,多謝樓主介紹。

引用:
原帖由 wcyaa 於 2017-11-15 09:29 PM 發表 查看引用來源
昨天到三樓按摩,入到房同師傅講去SHOWER,回來穿好褲上床,姐姐係咁講(You are strong)(are u everyday to sport)(我回佢YES EVERYDAY SPORT),舖毛巾按一會背,跟住落油推背,姐姐將條紙底抽到大脾(心裡啊了一聲, ...
比較到位,但不越位!:smile_o05:

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2017-11-15 11:32 PM 發表 查看引用來源

比較到位,但不越位!:smile_o05:
真係:妻不如妾,妾不如妓,妓不如偷,偷不如偷不到!

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2017-11-15 11:45 PM 發表 查看引用來源

真係:妻不如妾,妾不如妓,妓不如偷,偷不如偷不到!
導出去玩的男人心聲!按按吓自然想進1步😅😅

引用:
原帖由 lwan3388 於 2017-11-16 07:44 AM 發表 查看引用來源

導出去玩的男人心聲!按按吓自然想進1步😅😅
個個話揼正骨。個個都想咸濕!😄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆