上一頁下一頁
發新話題

納悶小穴穴

收藏  |  訂閱
262  12.5k

引用:
原帖由 BadGirlDada 於 2017-9-27 11:12 PM 發表 查看引用來源

試過扮強姦,痛到流眼水,就黎窒息
扮過性奴,氹完我做愛腳都未企到命令我全裸做家務,做得唔好突然扯埋一邊狗仔我
哦,玩到那,儿童不宜哦。不过我喜欢

引用:
原帖由 BadGirlDada 於 2017-9-27 11:17 PM 發表 查看引用來源

呀~ 諗起又想要啦!穴穴又濕左, 好想窒住佢呀!
他是???

引用:
原帖由 BadGirlDada 於 2017-9-27 11:17 PM 發表 查看引用來源

呀~ 諗起又想要啦!穴穴又濕左, 好想窒住佢呀!
即大力插入:smile_47:

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2017-9-27 11:32 PM 發表 查看引用來源

即大力插入:smile_47:
唔好停呀!

引用:
原帖由 mysen 於 2017-9-27 11:32 PM 發表 查看引用來源

他是???
小穴穴

引用:
原帖由 mysen 於 2017-9-27 11:31 PM 發表 查看引用來源

哦,玩到那,儿童不宜哦。不过我喜欢
我都喜歡呀

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-9-27 11:18 PM 發表 查看引用來源

只會越來越濕:smile_o01:
忍唔到去左廁所捽鮑,我好似D大陸雞咁踎係到,望一望下面變左肥鮑,我開住暖水濕身,慢慢摸慢慢掃,每一個角落都摸哂,粒豆豆好大粒呀~ 愈捽愈快聽到水ge磨擦聲,好想再快D快D, 望住自己隻鮑捽到仲更加腫, 當下覺得自己好淫賤,開始反眼差D失平衡,我靠住牆邊起勢捽,終於高潮啦!腳都震埋仲暈暈地

引用:
原帖由 BadGirlDada 於 2017-9-28 12:20 AM 發表 查看引用來源

唔好停呀!
無停過,聽唔到啪啪聲?

引用:
原帖由 BadGirlDada 於 2017-9-28 00:47 發表 查看引用來源

忍唔到去左廁所捽鮑,我好似D大陸雞咁踎係到,望一望下面變左肥鮑,我開住暖水濕身,慢慢摸慢慢掃,每一個角落都摸哂,粒豆豆好大粒呀~ 愈捽愈快聽到水ge磨擦聲,好想再快D快D, 望住自己隻鮑捽到仲更加腫 ...
咁餓,咁要要一路指插一路奶,豆豆越多越大粒,high到噴水好正:smile_o05:

引用:
原帖由 BadGirlDada 於 2017-9-28 12:47 AM 發表 查看引用來源

忍唔到去左廁所捽鮑,我好似D大陸雞咁踎係到,望一望下面變左肥鮑,我開住暖水濕身,慢慢摸慢慢掃,每一個角落都摸哂,粒豆豆好大粒呀~ 愈捽愈快聽到水ge磨擦聲,好想再快D快D, 望住自己隻鮑捽到仲更加腫 ...
等我插爆你先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆