上一頁下一頁
發新話題

老公性冷感?

收藏  |  訂閱
428  9.2k

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 01:57 AM 發表 查看引用來源

佢番緊工我從來唔會打比佢,因為佢份工好忙
但有時我會影d相send 比佢引下佢
後生時成日morning q, 十點幾女友打電話來話頭先執厠所今朝啲精流反出來,好大陣味,即刻諗起朝早,宜家已經好想。嗰日放工光速回去,執完一濟先食晚飯

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 02:01 AM 發表 查看引用來源

你覺得呢
低胸? 咀唇?

引用:
原帖由 skka 於 2017-7-26 01:56 AM 發表 查看引用來源
C妹,祝你車震成功,有緣两傾
著件one piece出去同佢食飯,返去時上車就除咗個bra掉比佢,佢問你做乜真空,你就捉佢隻手摸你下面,話比佢聽你下面成晚真空添,之後叫佢去泊商場,帶佢去超市買嘢,係咁比波餅佢食,之後又話食糖水,要游車河,肯定有得車震。

哈哈哈

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2017-7-26 02:01 AM 發表 查看引用來源

後生時成日morning q, 十點幾女友打電話來話頭先執厠所今朝啲精流反出來,好大陣味,即刻諗起朝早,宜家已經好想。嗰日放工光速回去,執完一濟先食晚飯
好性急:smile_30:

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2017-7-26 02:02 AM 發表 查看引用來源

低胸? 咀唇?
咩都有hahaha

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 02:06 AM 發表 查看引用來源

好性急:smile_30:
後生麻,要射完先諗到嘢。

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-25 22:13 發表 查看引用來源
做左cdrom好耐, 睇左好多呢度既post...終於都忍唔住要開個新ac問下師兄師姐意見
自我介紹下先
27歲, 人妻, 除左無42吋長腿之外, 樣貌同身材中上, 結婚之後都不乏追求者

本身都唔係一個大食既女人, 但識左現任老 ...
呢個世界就係咁,有D人夫就話老婆唔想做,
而另外有D人妻就話老公唔想做.........

其實D人如果已經唔再想同另一半做,不如分手把啦......仲要樓主27歲咁後生,點過人世?

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2017-7-26 02:06 AM 發表 查看引用來源

著件one piece出去同佢食飯,返去時上車就除咗個bra掉比佢,佢問你做乜真空,你就捉佢隻手摸你下面,話比佢聽你下面成晚真空添,之後叫佢去泊商場,帶佢去超市買嘢,係咁比波餅佢食,之後又話食糖水 ...
其實...我成日都下面真空:smile_13::smile_13::smile_13:
哈哈哈,比你知道左tim

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 02:06 AM 發表 查看引用來源

咩都有hahaha
講多d 黎聽下, 或者講下你覺得最深刻既一次

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 02:08 AM 發表 查看引用來源

其實...我成日都下面真空:smile_13::smile_13::smile_13:
哈哈哈,比你知道左tim
又會?
我以前唔會比同居女瘦著內褲,我話想要就可以即刻來,真係好爽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆