上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.5k

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 01:48 PM 發表 查看引用來源
日本短 trip report

上星期老公放工返來,叫我執行李今晚坐凌晨去日本,問佢做乜咁急先講係唔係有急事?因為我哋日本有親戚朋友,佢話無嘢只係想比個驚喜我同我去過下二人世界,呢個老公真係"愛死佢" ...
靚太好回味今此旅程,傾計時個鬼佬喪及你嚉大湯碗波,係嘛?
老兄飲了好多風呂池水浸入靚太內,再滲出來的系水。。。。很甜美^_^

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-21 02:11 PM 發表 查看引用來源
人妻:好耐冇update 各位,真係啲掛住呢到,老公叫我update 今次旅程,但真第一日返到來好唔得閒,要一兩日先有時間寫,為咗報答各位耐心等候,先share 張相給你哋,睇吓張相會唔會太黑?

lial ...
要親手渣先夠實在感呀

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 01:48 PM 發表 查看引用來源
日本短 trip report

上星期老公放工返來,叫我執行李今晚坐凌晨去日本,問佢做乜咁急先講係唔係有急事?因為我哋日本有親戚朋友,佢話無嘢只係想比個驚喜我同我去過下二人世界,呢個老公真係"愛死佢" ...
0係外地又無人識既情況下係大膽好多既

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 11:15 AM 發表 查看引用來源
寫緊報告,老公send咗幅相比我叫我update 頭相,佢話實引人喎:smile_13:,我都唔明乜都睇唔清楚引乜鬼!!
這段說話好搞笑,咩都不清楚

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-23 03:06 PM 發表 查看引用來源

靓太喝了Sake hihi 地持別豪放,他check in 時已經預備內射靚太,假如靓太是單身,在風呂池中會讓鬼佬溝左一晚?
靓太浸了風呂池身體體香提升幾位,老兄捉正此點,回房中重啪啪
唔會啦!要比鬼佬溝以前喺加拿大就溝咗啦,鬼佬只係想搞你!我淨係對住老公先咸濕,女人一定要有愛先得㗎

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-23 03:11 PM 發表 查看引用來源

老兄飲了好多風呂池水浸入靚太內,再滲出來的系水。。。。很甜美^_^
所以我越浸越低,淨係凸個頸同頭上水面,所以好熱,但我記得有一下同佢傾傾吓我太熱成半個身上咗水面散吓熱,佢隻睇即刻唔規矩

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-23 03:24 PM 發表 查看引用來源

這段說話好搞笑,咩都不清楚
人妻:有乜咁好笑?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-23 03:11 PM 發表 查看引用來源

人夫:老婆果晚確實特別香温泉味加酒味,成身紅扑扑,特別好扑....如果比我知佢响鬼佬面前上水,我果晚一定吊得大力啲,今晚先教訓佢.....

引用:
原帖由 野涼 於 2017-2-23 03:19 PM 發表 查看引用來源

要親手渣先夠實在感呀
人夫:師兄我可以講真係好實在!! 由其係老婆就快嚟又未嚟到,對波特別好揸手提子特別硬....

人夫:宜家好互動呀!老婆响屋企復我响公司復Haha!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆