上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  90.8k

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-14 05:44 PM 發表 查看引用來源

內文講左架喇~~
都未有一個肯定既答案,都係唔知係咪打得飛機多,之後去埋睇醫生嘛,我有慢慢逐粒字睇架

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-14 05:42 PM 發表 查看引用來源

i did!!! 消防員is the next
消防員咪插死囉

有時環境氣氛地點時間都可影響 :smile_o08:
引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-14 05:43 PM 發表 查看引用來源

我當時感覺都係...好似我有問題咁呀,但我無可能跟佢番屋企架嘛

引用:
原帖由 Lok0923 於 2016-12-14 05:48 PM 發表 查看引用來源

都未有一個肯定既答案,都係唔知係咪打得飛機多,之後去埋睇醫生嘛,我有慢慢逐粒字睇架
醫生係咁講既.....可能打得多

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-12-14 05:55 PM 發表 查看引用來源

消防員咪插死囉
第一個好悶.....無乜野好講,第二個SM 消防就激烈d 咁囉

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-14 05:56 PM 發表 查看引用來源

醫生係咁講既.....可能打得多
原來會咁既。。我真係唔知,不過你都有下一個了,所以對你黎講,只係一個經歷黎姐

引用:
原帖由 gunfan 於 2016-12-14 05:56 PM 發表 查看引用來源
有時環境氣氛地點時間都可影響 :smile_o08:

咁你有無試過埋門軟左呀?我有幾個對像試過囉,攪好耐先攪得番起

引用:
原帖由 Lok0923 於 2016-12-14 05:58 PM 發表 查看引用來源

原來會咁既。。我真係唔知,不過你都有下一個了,所以對你黎講,只係一個經歷黎姐
一個幾挫敗既經歷咁囉

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-14 06:00 PM 發表 查看引用來源

一個幾挫敗既經歷咁囉
算啦,人生就係咁,充滿成功或挫敗,起碼你唔係每個都挫敗丫,又或者咁諗,超碼你可以去到爆房,已經比好多人都已經好好,好多人都仲係對住個電腦或手機既mon等待著

有,由其係我呢類"唔用鳩去想野"的人 ,容易分心 :smile_o03:
引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-14 05:59 PM 發表 查看引用來源

咁你有無試過埋門軟左呀?我有幾個對像試過囉,攪好耐先攪得番起
的人,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆