上一頁下一頁
發新話題

Wechat沉船記...更新#137, #302

收藏  |  訂閱
485  20.6k

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-8 04:30 AM 發表 查看引用來源
你可以同佢越玩越放囉...好多男朋友其實想自己女朋友淫底囉...
反而同男友開始拍拖個時又會去開下房玩下玩具,之後就,。。

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-8 04:32 AM 發表 查看引用來源
咪唔D....我似我咁...飛機都忍住唔打...一遇到個岩既...一次過送晒比佢
師兄好勁,我就忍唔到啦

引用:
原帖由 阿勇 於 2016-10-8 04:30 AM 發表 查看引用來源

無錯。。。人永遠自私
因為自私,貪婪想永遠對方得我一個

你答到我同男朋友分手會更加痛...其實就知你分到...其實有好多唔開心既原因係因為你唔捨得...你唔捨得一件原本你有份既野...變左無你份...唔甘心所以唔開心
引用:
原帖由 jadeee 於 2016-10-8 04:31 AM 發表 查看引用來源

下,我仲叫清楚..岩分個時我成個人情緒勁低落..想自閉一個同失戀一樣feel..只係好快康復姐

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-10-8 04:33 AM 發表 查看引用來源

因為自私,貪婪想永遠對方得我一個
係,不過我好認同Miss Curry,佢講得啱,人大咗經歷多野,心態會唔同咗。以前我都好自私,但依家好咗d,會為對方諗埋

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-10-8 04:32 發表 查看引用來源

反而同男友開始拍拖個時又會去開下房玩下玩具,之後就,。。
Exac7ly

其實好難忍...仲要受埋d外界刺激...谷到爆
引用:
原帖由 阿勇 於 2016-10-8 04:32 AM 發表 查看引用來源

師兄好勁,我就忍唔到啦

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-8 04:36 AM 發表 查看引用來源
其實好難忍...仲要受埋d外界刺激...谷到爆
依方面,我無你咁好定力XD

我連玩具都無玩過...同女朋友...傳統到永遠只有兩個體位...其他所有野都無玩過
引用:
原帖由 MissCurry 於 2016-10-8 04:35 AM 發表 查看引用來源

Exac7ly

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-8 04:37 AM 發表 查看引用來源
我連玩具都無玩過...同女朋友...傳統到永遠只有兩個體位...其他所有野都無玩過
每對唔同
大家Enjoy咪ok囉,開心便可,千其唔好比較

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆