上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.0k

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-16 12:04 AM 發表 查看引用來源

傻豬,所有男人吾肯絕情都係留後路..好既男人吾會比希望
咁我唔比希望自己 算唔算好男人 哈哈

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-16 12:04 AM 發表 查看引用來源

咁樣我直頭唔敢睇添~哈哈哈:smile_o08:
我拍得果一次拖仔...C兄經驗一定多過我既

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-16 12:04 AM 發表 查看引用來源

我懷念的是爭吵以後 還是想要愛你的衝動
我放手 我讓座 假灑脫 誰懂我多麼不捨得
太愛了 所以我 沒有哭 沒有說
我依然懷念每晚同佢傾電話,成日扭計要佢呵要佢攬要佢鍚既日子
是你故意欺騙 怪在我太過心軟
你的真話就 等於夢囈 與謊言
無奈你說得太自然 令我聽了也能熱暖
甜言蜜語 原來又一次食言
*是你對我改變 你別說世界轉變
解釋得混亂 千絲萬段 太多糾纏
誰沒興緻守這諾言 但卻對我再全心詐騙
胡言亂語 任你講足半天 *
#為何永遠放不低 為何錯愛這一位
但求仍然維繫 不惜一切 我為你執迷
為何永遠放不低 任情愛控制身體
任誰關心 仍未可把你代替 #

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-16 12:04 AM 發表 查看引用來源

傻豬,所有男人吾肯絕情都係留後路..好既男人吾會比希望
OK~明白~第日做個好男人~:smile_o10:

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:38 PM 發表 查看引用來源
但我一直係有男朋友...如果為左我而去呃佢女朋友同我去旅行,咁曾經我係佢心目中都重要過
女人總係愛懷念haha
我一直都單身,佢就話佢係單身,但佢fb就係set訂婚,而且有個女仔好sweet咁叫佢做老公(好耐之前)
唔少ching叫我小心d佢,話佢可能唔係單身
雖則我都有諗過佢可能唔係單身,但我都無理。
覺得就算佢真係呃我,至少佢起碼肯呃,我係佢心目中都叫做有地位
女人真係愛既時候就算事實擺在眼前都會幫佢搵藉口

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-16 12:06 AM 發表 查看引用來源

我拍得果一次拖仔...C兄經驗一定多過我既
師兄你唔係28歲咩? 其實我係你師弟黎既~:smile_o05:

經驗就.....同你一樣:smile_o08:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-16 12:10 AM 發表 查看引用來源

師兄你唔係28歲咩? 其實我係你師弟黎既~:smile_o05:

經驗就.....同你一樣:smile_o08:
原來係咁...
我只係拍過一次拖...但係未.....未咩過....

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-16 12:09 AM 發表 查看引用來源

我一直都單身,佢就話佢係單身,但佢fb就係set訂婚,而且有個女仔好sweet咁叫佢做老公(好耐之前)
覺得就算佢真係呃我,至 ...
真係痴左線~:smile_o08就算佢真係呃我,至少佢起碼肯呃,我係佢心目中都叫做有地位)
如果理性D睇既話~真係無咩可能咁諗。
不過人地話女仔多數係情感行先 多過理性行先~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-16 12:09 AM 發表 查看引用來源

將來會有另一個男仔...
係真正值得C姐你去咁愛佢...

引用:

唉同我一樣..起碼佢肯呃佢女朋友同我去旅行

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆