上一頁下一頁
發新話題

【重口味甜故】日本妻子的出軌

收藏  |  訂閱
416  183.2k

Support!!

正!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-8-1 12:27 AM 發表 查看引用來源
第三十四章午睡

「承憲!知道我點解要講我的第一次給你聽嗎?」由紀惠問。

「點解?」

「我想告想你,我犯了一個錯!」由紀惠說︰「就是女生 ...
「我想告想你,我犯了一個錯!」由紀惠說︰「就是女生不要主動追男生。因為男生是看不起主動追他的女生的。覺得女生能主動追自己,也能主動追其他男生。主動追男生的女主不能給予男生安全感。所以,男生都只會跟主動追他的女生上床,玩弄她們的身體。結論就是,女生主動追男生,是追不到愛情,只能追到『性』,更差的,像我這樣,只能追到『被玩弄』。」
=====================================================
太同意了 ... 作為一個極痛恨港女既毒男 , 我原本一向都唔明 ,
點解女人D行為點解咁X煩 ... 係兩三年前 , 小弟仔細咁唸過女性行為 ,
會達致男性既反應 , 及相對應行為就開始明白了

好多時女人咁做 , 都係因為我地D賤男人 ... 打個比喻 ,
你把自己身段放得太低 , 男人要咩你都比咩 , 男人其實唔會欣賞你既犧牲
只會覺得你CHEAP

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-8-1 12:29 AM 發表 查看引用來源
第三十五章躺在綠油油的草地

害怕和後悔的心情在吃完晚飯後消失。

當承憲提出跟由紀惠做愛的要求時,由紀惠說︰「這次要用套。」

兩人在房間 ...
我幾鐘意呢段 ... 比叔仔屌到  渣到第二朝都痛 ,
又不禁回味尋晚既激情 ; 對住鏡子 , 見到被渣到滿身既紅印 ,
輕輕觸及又一陣微顫 ... 大腦好似神經倒錯咁 , 突然滿足

感覺好輕M FEEL(小弟寫左重M , 輕M我唔擅長 , 今次開眼界)

正,👍下集,出現打真軍,後會否大肚?……

終於可以入到發哥本新書,不過無美女插圖,硬係小咁啲,無咁完美~

:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-8-1 10:06 AM 發表 查看引用來源

「我想告想你,我犯了一個錯!」由紀惠說︰「就是女生不要主動追男生。因為男生是看不起主動追他的女生的。覺得女生能主動追自己,也能主動追其他男生。主動追男生的女主不能給予男生安全感。所以,男生都只會跟主 ...
多謝閣下的支持呀!

不過順便一問,閣下有無支持我本新書呀!入咗貨未呀!

引用:
原帖由 badman007 於 2016-8-1 12:24 PM 發表 查看引用來源
終於可以入到發哥本新書,不過無美女插圖,硬係小咁啲,無咁完美~
多謝閣下的支持呀!

這本《那一年、我替三個女人畫下了人體描素》原本被書展『禁』咗,列為『禁書』!:')

後來幾經辛苦,同書展講,終於講掂數,『解禁』!!

可以賣得!

這是一本挑戰情色底線的『色情小說』!唔買絕對是閣下的損失!:smile_04:

小說唔出得色圖架,變成黃書!但其實,無圖有圖的好,可以自己幻想!

我寫的時候,就把那位藝術系女講師Lacy,幻想作她︰

閣下也可以有閣下的幻想!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆