上一頁下一頁
發新話題

變淫記(完)

收藏  |  訂閱
352  163.9k

引用:
原帖由 gykl 於 2016-10-10 12:41 PM 發表 查看引用來源
正呀!跟著4個對一個,再來5個對一個。咁好操勞下喎!
梗係唔可以啦, 唔係真係死得, Newton只係鐘意玩唔同嘅女

好期待呀!一次過追晒

第三十一章.Jenny姊妹篇(五)

Newton見佢地咁合作,知道正於Mina所講,經常有玩3P,Mina重喺佢旁邊提示:「佢地發晒情,可以任由你擺佈。」Newton就用隻中指插入Una個屎忽,又叫Kata轉身,等Una奶埋佢屎忽。

Newton盡情用Una發洩之後,打左佢屁股一下就推開佢,起身企喺Kata後面屌佢,雙手又揸Kata對波,Una好自覺噉跪喺Newton後面奶佢個袋,跟住再奶佢屎忽。

當Newton屌完Kata,抽返條撚出黎,重跪喺床嘅Una主動張開嘴含Newton條撚,Kata好熱情噉攬住佢鍚,重捉住佢隻手就由上到下摸自己嘅身體,最後不停摷Kata個閪。

Una個小嘴仍然不停含佢條撚,Newton好耐都冇再畀妹妹仔含撚,令佢又有返嗰種感覺,十分之享受Una為佢嘅服務,口爆Una嘅時候射得特別勁,Una盡數吞晒落肚。

呢個時候Mina已經畀佢地引到發左情,開口話:「我都想要。」Newton望左Mina一眼,一把打埋去佢塊臉:「只有我可以話幾時屌你,明唔明白?」重一腳撐左佢落床,Mina喺地毯上摸住塊臉話:「知道,係我錯。」

Kata不止冇為Mina講說話,重好興奮話:「你好Man呀。」Newton話:「女人有時唔打唔得。」Kata話:「噉你打我地啦。」Newton再話:「大把機會,你地以後都要做我嘅洩慾工具。」

Newton指示Kata跪低抬起屁股,今次要屌佢屎忽,Una就自己掉轉頭瞓喺Kata下面,同Kata玩六九式,兩個妹妹仔互相奶對方個閪,由於佢地都啱啱畀Newton屌過,兩個閪都有少少精液留出黎。

除左Kay之外,佢地係Newton再次屌嘅青春肉體,每個妹妹仔都再屌多二次先滿足,而且佢地已經將個閪啲毛清乾淨,令到Newton特別鐘意佢地光滑嘅閪。

至於Una同Kata,佢地都似乎好喜歡Newton呢類操控女人嘅大男人,畀佢屌過幾次都冇想過要知道佢係乜嘢人,反而Newton想點玩佢地都願意配合。

終於同Newton玩完3P,佢地先話:「以前都冇聽Mina姐提過你嘅。」Newton就講:「我最早識嘅係Jenny,之後先有機會屌Mina。」講嘅時候望左Mina一眼,Una同Kata都話:「原來係噉。」

Newton再提:「你地兩個以後要乖乖地畀我玩。」Una同Kata好輕鬆話:「好呀,你可以隨時搵我地,如果我地有時間,一定會出黎。」Newton微微笑:「真係乖。」又對Mina講:「你走先,我遲啲再搵你。」

Mina無奈自己離開,Newton雙手各自再撫摸Una同Kata嘅身體,Kata冇幾耐就話:「我要你再屌我。」即刻坐上Newton身上,再講:「不過唔使你插。」自己將個閪套入Newton條撚然後開始上下抖動,Una跟住配合Kata,開始奶Newton腳底,又吮佢腳趾。

Newton唔係未玩過3P,不過好似呢兩個妹妹仔咁配合又真係未試過,三個人就好似合為一體一樣,只要Newton姿勢有所改變,Una同Kata亦會跟住改變以配合佢。

屌完Kata之後再屌Una一次,Newton已經覺得好攰,兩女一男赤裸噉攤喺床上休息,Newton問:「除左Mina同Jenny,你地好似重個姐妹,係唔係呀?」Una話:「係呀,不過...」

Newton問:「不過咩呀?」Kata話:「如果你想打佢主意嘅話,我勸你唔好喇。」Newton唔明點解:「佢有咩問題?我見佢都幾正喎。」Una話:「我地都係唔想你失望。」

莫非個位女人是性冷感?

引用:
原帖由 netsee 於 2016-10-14 03:48 AM 發表 查看引用來源
第三十一章.Jenny姊妹篇(五)

Newton見佢地咁合作,知道正於Mina所講,經常有玩3P,Mina重喺佢旁邊提示:「佢地發晒情,可以任由你擺佈。」Newton就用隻中指插入Una個屎忽,又叫Kata轉身,等Una奶埋佢屎忽。 ...
Good story!!

莫非個個係變性人或者石女?

可以講唔係

引用:
原帖由 netsee 於 2016-10-16 12:10 AM 發表 查看引用來源
可以講唔係
我估得啱嗎?

引用:
原帖由 Water_man 於 2016-10-16 02:51 AM 發表 查看引用來源
我估得啱嗎?
唔啱

嗰個係s黎嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆