上一頁下一頁
發新話題

Phonesex 性事update*速報 #576 p.39 深夜與潛在性奴向囡囡Phonesex~*

收藏  |  訂閱
616  90.4k

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-15 02:24 PM 發表 查看引用來源

PHONE SEX 變 CYBER SEX..另一種層次喎.

引用:
原帖由 shumhl 於 2015-10-15 03:48 PM 發表 查看引用來源
其實之前都有玩camsex,但多數吾見樣,甘樣會放D,同有D神秘感,

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-15 04:20 PM 發表 查看引用來源

其實之前都有玩camsex,但多數吾見樣,甘樣會放D,同有D神秘感,

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-15 02:24 PM 發表 查看引用來源

當一開cam,見到一個有D肉嘅body,雙手按住對波,搓下搓下,跟住放開双雙手,好大對波,粒的啡色,凸起,鏡頭一路向下,有小小肚腩,跟住見到D毛毛,不太清楚,佢用手捽緊,仲聽到D喘氣聲,當時真系心跳加速,硬到除時爆甘

[quote]原帖由 volumecho 於 2015-10-15 05:34 PM 發表 查看引用來源

當一開cam,見到一個有D肉嘅body,雙手按住對波,搓下搓下,跟住放開双雙手,好大對波,粒的啡色,凸起,鏡頭一路向下,有小小肚腩,跟住見到D毛毛,不太清楚,佢用手捽緊,仲聽到D喘氣聲,當時真系心跳加速 .

咁快爆?

support you 睇完了!!

引用:
原帖由 volumecho 於 2015-10-15 05:34 PM 發表 查看引用來源

當一開cam,見到一個有D肉嘅body,雙手按住對波,搓下搓下,跟住放開双雙手,好大對波,粒的啡色,凸起,鏡頭一路向下,有小小肚腩,跟住見到D毛毛,不太清楚,佢用手捽緊,仲聽到D喘氣聲,當時真系心跳加速 ...
佢叫我將鏡頭向下,俾佢睇下條野,佢一見到,就用手加快速度甘捽佢下面,我亦加快速度甘chok,我差吾多要射,佢叫我等埋佢,見到佢下面好濕,叫得好大聲,我亦加快速度,終於頂吾順,射……

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-10-16 07:07 PM 發表 查看引用來源
support you 睇完了!!
多謝

比我都爆, 支持睇完.. 有冇打算同佢打番場波?

引用:
原帖由 sexman44264 於 2015-10-18 07:35 AM 發表 查看引用來源
比我都爆, 支持睇完.. 有冇打算同佢打番場波?
其實玩得PS 都系吾想出去偷食,但又想同另一D異性玩下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆