上一頁下一頁
發新話題

再見

收藏  |  訂閱
278  64.8k

引用:
原帖由 ENDLESS_STORY 於 2015-6-16 11:27 PM 發表 查看引用來源
奉勸一句, 係玩都玩遠d, 玩公司男同事可能有災難性後果
就系甘先好玩:smile_o05:
不過都覺得佢有老婆唔太好....
所以只係blowjob:smile_o05:
可以插我嘅只有老公仔:smile_o07:

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-17 12:49 AM 發表 查看引用來源

就系甘先好玩:smile_o05:
不過都覺得佢有老婆唔太好....
所以只係blowjob:smile_o05:
可以插我嘅只有老公仔:smile_o07:
你條賤雞每次含一條夠唔夠架, 睇黎你要引多幾個男同事捉你埋一邊輪屌你個咀, 射到你成口都係仲要迫你吞精先開心

Private Bank入面其實都唔少睇落幾淫既女

幾時先公佈結果先0.0

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-17 12:57 AM 發表 查看引用來源

你條賤雞每次含一條夠唔夠架, 睇黎你要引多幾個男同事捉你埋一邊輪屌你個咀, 射到你成口都係仲要迫你吞精先開心

Private Bank入面其實都唔少睇落幾淫既女
好多同事都好靚架!!

搞證券嘅firm仲多靚女,上床上位咩都有xd

甘正~

啲男同事flirt我,話我腰幼大pat,後入一日好正:smile_o05:

其實老公仔都好鍾意同我玩doggy:smile_o05:

唔知大家鍾唔鍾意小妹嘅肥妹身型呢……

你身材咁好,係人都想後入你啦

吾算肥丫~ok

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-15 12:26 PM 發表 查看引用來源
我糸賤女人,成日著摟x裙番工

行多兩步都會走光,日日露對腳出黎,比班男同事手多多

我正一賤女人,番工要比男同事摸patpat,放工要比老公仔大大力插我

大家想唔想搞我呀....不如開個topic比大家xd

我鍾意睇c ...
如果放工之後係OFFICE玩應該幾易
平時偷偷地係茶水間都應該幾正

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-17 01:05 AM 發表 查看引用來源

好多同事都好靚架!!

搞證券鮋firm仲多靚女,上床上位咩都有xd

所以我都食過一個同事, 佢又係日日著屢屌裙返工, 同你條賤雞一樣又係超淫, 比我點扑點屌都得, 後門都比我玩埋, 賤過啲企街臭雞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆