上一頁下一頁
發新話題

關係混亂的hall life(更新P.4,19,38,42)

收藏  |  訂閱
690  147.1k

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2015-3-4 12:00 PM 發表 查看引用來源
係㗎,真係辦公室炮友都唔奇
p.s.我無試過
咁又唔洗特登p.s.講自己冇試過既:smile_30:不過我師姐唔係炮友咁簡單,係小三

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:04 PM 發表 查看引用來源
咁又唔洗特登p.s.講自己冇試過既:smile_30:不過我師姐唔係炮友咁簡單,係小三
老闆的小三:smile_30:

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2015-3-4 12:01 PM 發表 查看引用來源
當你感受到一間大學係以一條橋分隔開兩個唔同世界嘅時候,就會明咩叫做"天堂與地獄只是一線之差"
未去過所以完全感受唔到:smile_30:

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-4 12:02 PM 發表 查看引用來源

咁好明顯你有想散過, 但你唔忍心咁做, 因佢又無錯之類
提出過,佢留住我

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:06 PM 發表 查看引用來源
提出過,佢留住我
但留唔太耐:smile_o08:
通常想散既女人, 類似對自己男人唔滿意多/失望, 結果都係散, 差在幾時而已

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2015-3-4 12:02 PM 發表 查看引用來源
但問題係變咗你要對佢專一啲,唔係嘅話到時係你求佢而佢彈回頭
唔會求佢..連結婚都唔敢諗

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:03 PM 發表 查看引用來源
有時會同佢地吹下水囉,對佢地完全冇興趣
generation gap:smile_o13:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:07 PM 發表 查看引用來源
唔會求佢..連結婚都唔敢諗
即係本身仲未定性啦,咁當然因為你俾ex hurt過,而現任嘅都俾唔到你太大信心,又好正常

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-4 12:03 PM 發表 查看引用來源

淡下淡下就好自然無左, 有時候
不過有時有D野講清楚係好D, 唔係殘忍, 有時係想佢改
男仔唔鍾意估黎估去, 直接好D
我份人好直,有咩唔鍾意會直接講,佢好多我唔鍾意既野我都講過,但脾性既野邊有咁易改,就算叫我改我自己都未必改到啦

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:09 PM 發表 查看引用來源
我份人好直,有咩唔鍾意會直接講,佢好多我唔鍾意既野我都講過,但脾性既野邊有咁易改,就算叫我改我自己都未必改到啦
我因人而變, 但好易受身邊人影響個種
易到就咁有時上網睇直播打機之類, 講野有時會學左佢地:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆